Iho, Kuriositeetit

Yllättävä trendi: niskan muotojen korostaminen. Minkä takia niskan muotoja tulisi korostaa?

Aluksi korostimme kasvoja saadaksemme ilmeikkyyttä ja kapeat kasvot. Kun opimme korostamaan kasvojen piirteitä, alkoivat vloggaajat tekemään opetusvideoita rintojen välin korostamisesta, luiden korostamisesta ja kaulan kaventamisesta. Tänäpäivänä, Instagram on täynnä uutta trendiä – niskan korostaminen. Mitä se on? Miksi sitä tulisi kokeilla? Otetaan hieman selvää.

Kuten huomattu aurinkopuuteri ja korostekynät eivät ole ainoastaan kasvojen korostamista varten, silllä ne toimivat myös muiden kehon osien kaventamiseen. Yhä useampi nainen kokeilee korostuspaletteja vartalonsa niihin osiin, joiden he toivoisivat olevan hoikempia. Taito käyttää vaalennusta ja varjoja saa aikaan ihmeitä ja lisää kauneutta. Kuinka käyttää tätä suosittua uutta korostus tapaa?niskan-korostaminen.jpg

Idea tähän korostustrendiin tuli suositulta bloggaajalta – Makeup Wearables blogin kirjoittajalta. Mistä on siis kyse? Äskettäin nainen julkaisi ohjeen, jota yhdessä päivässä katsottiin miljoona kertaa. Ohje esitteli niskan korostamisen! Hän esitteli uuden innovatiivisen tyylin hänen Instagramissaan, @mwhairstyles. Hänen ideastaan tuli niin suosittu, että se osakseen ihmettelyä, onko mitään järkeä korostaa muuta kuin kasvoja.

Videon tekijä sanoo, että hänen ainut tarkoituksensa on kaventaa valittuja kehon osia. Bloggaaja päätti testata kaventaa niskaansa aurinkopuuterilla ja korostuskynällä. Pääsääntöisesti sitä käytetään korostamaan kaunista hiustyyliä kapean niskan kanssa. Niskan korostaminen itsessään ei ole jokapäiväinen trendi, mutta antaa lisää ulkonäköä illanviettoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *