Inspiraatiot, Tuotteet

Ripsien Kestotaivutus- ja Laminointisetit – Miten valita paras? Ranking

Eivätkö ripsesi ole tarpeeksi kaarevat ja kohotetut ja ovatko ne ravinnon tarpeessa? Tällaisista ripsistä on yhä mahdollista saada paljon irti oikeilla hoidoilla. Siksi ripsien kestotaivutus ja laminointi ovat yhä suositumpia kauneushoitoloissa. Mitä ne ovat? Mistä ripsien laminointi koostuu, kauanko se kestää ja voiko sen tehdä kotona? Seuraava ranking kertoo seteistä, jotka tekevät siitä helppoa.

Ripsien kestotaivutussetit - luotettavien

Ripsien kestotaivutus ja laminointi – mitä ne ovat ja miksi sinun pitäisi kokeilla niitä?

Ulkonäköön kannattaa panostaa itsevarmuuden ja hyvän mielen vuoksi, joten siitä ei kannata säästää. On kuitenkin mahdollista löytää edullisempia ratkaisuja kuin käynti kosmetologilla. Tämä pätee myös ripsien kestotaivutukseen ja laminointiin. Mitä se tarkoittaa? Oikeastaan ei ole ollenkaan välttämätöntä luottaa asiassa pelkästään ammattimaisiin ripsitaiteilijoihin. Nämä hoidot voidaan tehdä yhtä hyvin myös kotona.

Ripsien kestotaivutus tekee ripsistä kohotetut, kaarevat ja pidemmät. Sen voi tehdä kotona erityisellä ripsien kestotaivutussetillä. Prosessi koostuu useista vaiheista, joita on noudatettava tarkasti, mutta harjoituksen myötä ja verkko-oppaiden avulla voit tehdä sen onnistuneesti itse.

Hoitoa täydennetään usein laminoinnilla. Mikä on ripsien laminointi? Se sisältää ripsien kosteuttamisen erityisillä koostumuksilla. Tuloksena saat paksummat, pidemmät ja kiiltävämmät ripset.

Laminoinnin jälkeen ripset tukevat itsevarmuuttasi. Ne myös helpottavat arkielämää, sillä ne pitävät ripsiväriä paremmin.

Koko hoitoon on suositeltavaa varata noin tunti. Se riittää jopa niille, jotka vasta aloittavat ripsiensä omahoitoa. Niin vähän aikaa riittää siihen, että voit nauttia kohotetuista ripsistä jopa 8 viikon ajan.

Ripsien kestotaivutussetit – luotettavien settien ranking

Jotta voisit suorittaa ripsien kestotaivutuksen ja laminoinnin kotona itse, sinun on tietysti varustauduttava oikealla setillä. Tämä on kätevämpää kuin jokaisen tuotteen tilaaminen erikseen. Mikäli haluat ostaa ensimmäisen ripsien laminointisettisi, tämä ranking on sinulle erittäin hyödyllinen. Se sisältää settejä, jotka ovat loistavia ripsiensä hoitamisesta ja niiden kätevästä muotoilusta kiinnostuneille naisille.

1. Nanolash ripsien kestotaivutus- ja laminointisetti

Ripsien kestotaivutus ja laminointi

Ripsien kotilaminointi tuloksilla, jotka kestävät jopa 8 viikkoa? Se on mahdollista. Juuri sen ammattimainen Nanolash -brändin ripsien laminointisetti – Lash Lift Kit – mahdollistaa. Mikä tärkeämpää, tuote on täydellinen ja arvokas. Valitsemalla tämän setin saat kaikki tarvitsemasi tuotteet ja tarvikkeet ripsien kestotaivutukseen ja laminointiin.

Voit suorittaa jopa 10 käyttökertaa, koska setti sisältää:

  • 10 annospussia aktivaattoria,
  • 10 annospussia neutraloijaa,
  • 10 annospussia keratiinitehostajaa,
  • 3 paria silikonitankoja,
  • 3 ripsiharjaa.

Laminaatio on todella yksinkertainen ja sen voi suorittaa kuka tahansa ilman aiempaa kokemusta. Vaikutukset ovat vaikuttavia, sillä käytön jälkeen ripset ovat selvästi kaarevammat ja kohotetut, saavat enemmän kiiltoa ja ovat näennäisesti paksummat. Näin silmäkehys voi korostaa katsetta täydellisesti ja antaa sille syvyyttä.

Setin valmistaja varmisti myös kaikkien tuotteiden loistavan koostumuksen. Ne sisältävät paljon ravintoaineita, jotka selvästi auttavat parantamaan ripsien kuntoa. Kiitos keratiinin, lanoliinin, arginiinin, avokado- ja viinirypäleensiemenöljyjen sekä pantenolin ja silkin, ripset ovat paljon paremmassa kunnossa. Itse setti toimitetaan kauniissa, modernissa pakkauksessa ja olisi täydellinen lahja.

2. RefectoCil Eyelash Lift 

13 minuuttia riittää täydellisesti kotona tehtävälle ripsien kestotaivutukselle. RefectoCil Eyelash Lift -setti yrittää todistaa sen. Kaikki siihen sisältyvien tuotteiden ainutlaatuisen koostumuksen ansiota. Ripsien kestotaivutus- ja laminointituotteet on suunniteltu mahdollistamaan jopa 6 viikon vaikutukset ripsillesi vain varttitunnissa.

Setti sisältää tarvittavat tuotteet sekä kolme paria silikonitankoja, pullon liimaa ja ripsien taivuttimen. Valmistaja tarjoaa myös kaksi pientä kulhoa ja kaksi kätevää harjaa. Tämä helpottaa hoidon suorittamista ja tekee siitä miellyttävämpää. Tuotteet tulevat tyylikkäässä meikkilaukussa, mikä on mukava bonus.

3. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit 

Miya Lash tarjoaa myös täydellisen setin ripsien kestotaivutukseen ja laminointiin kotona. Keratin Lash Lift Kit -setti sisältää useita hyödyllisiä tarvikkeita ja tuotteita, joissa on hyödyllisiä ainesosia herkille karvoille. Muiden ainesosien lisäksi niissä on runsaasti keratiinia, joten ne ravitsevat ripseä täydellisesti ja saavat ne näyttämään upeilta.

Tämän setin hoidon vaikutukset kestävät jopa 6 viikkoa. Sen suorituskykyä parantavat erityiset tuotteet ja valikoidut tarvikkeet. Valmistaja tarjoaa setin mukana laminointiharjat, kohotustikun, silikonitangot ja silmälaput.

4. Kulmakarvojen laminointi ja ripsien kestotaivutussetti – Protein Reconstruction System Zola

Kotona tehtävään ripsien kestotaivutukseen tarkoitetun setin ei aina tarvitse sisältää ammattilaistarvikkeita. Ainakin se on Zola -brändin lähestymistapa, joka tarjoaa Brow&Lash Protein Reconstruction System -tuotteen. Se on hyvin yksinkertainen setti ripsien kestotaivutukseen ja laminointiin kotona. Tämä johtuu siitä, että setin valmistaja on luopunut kaikista ylimääräisyyksistä, kuten harjoista, applikaattoreista ja silikonitangoista. Sen sijaan ripsien kestotaivutus suoritetaan samalla tavalla kuin ripsivärin käyttö.

Mitä Brow&Lash Protein Reconstruction System sisältää? Setti koostuu vain kolmesta koostumuksesta. Jokaisella niistä on nimi ja numero, joka vastaa käyttöjärjestystä. Saat koostumukset Protein Strong Lifting, Protein Fixer ja Protein Care, vastaavasti.

Päättäessäsi kestotaivuttaa ja laminoida ripset tällä setillä, et ehkä saa yhtä näyttäviä tuloksia kuin ammattimaisemmilla seteillä. Se on kuitenkin hyvä valinta naisille, jotka eivät halua suorittaa monimutkaisia hoitoja käyttämällä silikonisauvoja.

5. Fleeky Lashlift Kit

Uskomaton katse ulottuvillasi ja jokaiseen budjettiin. Fleekyn setti on yksi halvimmista ripsien kestotaivutus- ja laminointiseteistä. Hintaan sisältyy kuitenkin vain rajoitettu määrä käyttökertoja. Sen avulla voit suorittaa vain 2–4 hoitoa. Jotkut pitävät tätä riittävänä. Settiin sisältyy kestotaivutus- ja laminointituotteita, kaksi paria silikonitankoja, neljä levitystikkua ja kaksi kampaa.

Kaikki Fleeky Lashlift Kit -settiin sisältyvät tuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläimillä. Setti toimitetaan viehättävässä pinkissä laatikossa, joten se voi olla mainio lahjaidea.

6. Thuya lash lift kit Thuya ripsien kestotaivutussetti

Kuulostaako 2-in-1-setti mielenkiintoiselta? Thuya -brändi tarjoaa ripsien ja kulmakarvojen kestotaivutussetin, joten voit saada kaksi eri hoitoa yhdessä tuotteessa. Setti koostuu kolmesta tuotteesta: permanenttigeelistä, neutraloijasta ja erityisliimasta. Niistä jokainen toimitetaan 15 millilitran pullossa tai tuubissa. Mukana on myös puinen tikku ja pari silikonitankoja. On kuitenkin sanottava, ettei se sisällä paljoa lisävarusteita.

Kuten valmistaja vakuuttaa, permanenttigeeliä ja neutraloijaa voidaan käyttää myös kulmakarvojen kestotaivutukseen ja laminointiin. Tioglykolihapon ansiosta setti auttaa kesyttämään hallitsemattomat kulmakarvat nopeasti. On kuitenkin epäselvää, voivatko yksittäiset koostumukset säilyttää ominaisuutensa pitkään, jos ne eivät tule erillisissä pusseissa.

7. Elleebana Lash Lift – aloituspakkaus ripsien kestotaivutukseen

Erityisen kattava Elleebana Lash Lift kotona käytettävä ripsien laminointisetti erottuu joukosta usein tavoin. Ensinnäkin se mahdollistaa 15–60 käyttökertaa. Tällainen määrä tekee tuotteesta täydellisen ammattimaiseksi ripsien kestotaivutussetiksi kosmetologeille.

Niin suuri määrä mahdollisia käyttökertoja johtuu siitä, että jokainen 15 annospussiparista mahdollistaa 4 käsittelyä. Mikäli ne eivät kuitenkaan tapahdu lyhyen aikavälin sisällä, tuote ei sovellu jatkokäyttöön ja toisen pussin avaaminen on välttämätöntä. Siksi setti varmistaa 15, eikä 60, käyttökertaa kotona, sillä vain yksi hoito voidaan suorittaa kerrallaan.

Elleebana Lash Lift erottuu myös korkealla hinnallaan. Ero on todella merkittävä verrattuna muihin kotikäyttöön tarkoitettuihin ripsien kestotaivutus- ja laminointisetteihin. Siksi se ei todennäköisesti ole hyvä valinta, jos hoitoja tehdään satunnaisesti, kerran kahdeksan viikon välein ja vain itsellesi.

Kuinka ripsien kestotaivutus tehdään vaiheittain omassa kylpyhuoneessasi?

Ripsien kestotaivutuksen tekeminen kotona on paljon helpompi prosessi kuin voisi kuvitella. Kyllä, harvat pystyvät suorittamaan sen yhtä hyvin kuin ammattikosmetologi alusta alkaen. Voit kuitenkin hankkia tarpeeksi taitoa, jotta tulokset ovat niin tyydyttäviä, ettet enää tarvitse ammattilaisen aikoja.

Ennen laminointiin ryhtymistä on tärkeää, että DIY-ripsien laminointisettisi on valmiina ja varmistaa, että kaikki tuotteet ja tarvikkeet ovat helposti saatavilla. Prosessin ensimmäinen vaihe on ripsien perusteellinen puhdistaminen, koska karvoissa ja luomilla voi olla erilaisia meikki- ja ihonhoitotuotteiden jäämiä. Ripsien puhdistamiseksi tehokkaasti suositellaan käyttämään erityistä ripsi- ja kulmakarvashampoota sekä öljytöntä meikinpoistoainetta. Tämä tekee hoidosta tehokkaamman ja valmistelee ripset laminointia varten.

Seuraava vaihe on silikonitankojen asettaminen luomille. Ne tulevat yleensä kolmessa koossa. Sinun on valittava oikea pituus ripsillesi ja haluamallesi taivutustyypille. Mikäli tankojen leveys on liikaa, useimmat valmistajat sallivat niiden leikkaamisen. Mikä tärkeintä, silikonitankoja voidaan käyttää uudelleen, ja jotkut niistä kestävät jopa 100 hoitoa.

Sinun on levitettävä omistettu liima tangoille. Helpoin tapa on levittää se siveltimellä ja harjata sitten varovasti erotellut ripset tankojen pinnalle. Tämä kannattaa tehdä tarkasti. On itse ripsien kestotaivutuksen ja laminoinnin aika. Ripsiä on nyt käsiteltävä lisätuotteilla. Jokainen kotikäyttöön tarkoitettu ripsien laminointisetti sisältää yleensä kaksi tai kolme tuotetta, liimaa lukuun ottamatta. Kukin niistä on levitettävä asianmukaisesti ja poistettava sitten varovasti, mieluiten märällä vanulapulla. Tiedot siitä, kuinka kauan seuraavia koostumuksia on ripsillä pidettävä, annetaan yleensä valmistajan toimesta yhdessä täydellisten käyttöohjeiden kanssa.

Tässä vaiheessa hoito on lähes valmis. Sinun täytyy vain poistaa silikonitangot varovasti luomilta. Vaikutusta tehostaaksesi voit harjata ripset varovasti. Tämän hoidon jälkeen ne ovat voimakkaasti taivutetut, juurista kohotetut ja ennen kaikkea täydellisesti ravitut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *