Neuvot, Suu

Voitko yhdistää nude-huulipunan kokonaisuuteesi?

Joka päiväinen meikki ei ole vaikea, eihän? Olet väärässä. Riippumatta siitä, että päivämeikki ei ehkä sisällä niin intensiivisiä värejä, ei silti ole aina helppo yhdistää värejä niin, että ne näyttävät hyviltä kasvoillamme. Kaikkein hankalin osuus on yleensä huulet. Laittaako huulimeikkiä vai ei? Nude huulipunaa vai voidetta? Jos huulipunaa, mitä sävyä? Näihin (ja moniin muihin) kysymyksiin saamme vastauksen alta.meikki.jpg

Nude huulipuna on ollut iso trendi jo monien vuosien ajan. Se on klassinen; erittäin usein naiset avlitsevat tämän jos eivät ole tarpeeksi rohkeita käyttämään punaista huulipunaa. Tässä meikkitekniikassa me kirkastamme huuliemme sävyä, jotta sen sävy olisi lähempänä kokonaisuuttamme. Kaikkein tärkeintä on peittää luonnollinen pinkki tai vadelmainen sävy huuliltamme pehmeällä neutraalilla beigellä. Toisinaan tässä voi tehdä jotain virheitä, jotka saavat sinut enemmän näyttämään ruumiilta kuin kauniilta.

#1 Peiteväri huulipunan sijaan

Monet yrittävät oikotietä onneen. Kun peitevoidetta on laitettu kasvoille ja se peittää punaisuuden ja epätäydellisyydet, niin eikö se toimisi samalla tavoin huuliinkin; tällä tavoin ei tarvitse ostaa nude huulipunaa. Mutta tämä on virheellinen ajattelumalli. Peiteväri saattaa kuivattaa huulesi, ja ne saattavat halkeilla ja näyttää rohtuneilta. Sen väri on liian lähellä omaa ihosi sävyä ja tämä tekee sinusta kalpean kuin kummitus.

#2 Väärä huulipunan vivahde

Me käymme ostamassa meikkejä ja otamme koriin ensimmäisen beigen huulipunan mikä käsiin osuu. Tämä on suuri ongelma ja se saattaa aiheuttaa saman efektin kuin peiteväri. Huulipuna tulisi aina valita sen mukaan mikä on muu kokonaisuus – Sen ei tulisi koskaan olla kirkkaampi kuin ihomme väri. Valitse tuote joka on yhden sävyn tummempi kuin oma ihosi. Vältä käyttämästä huulipunaa jossa on liikaa valkoista tai ruskeaa pigmenttiä, koska nämä tekevät huulistasi litteän oloiset.

#Väärä huulipunan sävy

Olemme puhuneet huulipunien vivahteista, mutta myös sävyissä on eroja. Jos valitse väärän sävyn, näytät niin sanotusti feikiltä. Huulipunan sävyn voit valita kolmen säännön mukaisesti –vaalealle iholle pinkin sävyt, persikka ja lohi, keksitummalle iholle kultaan vivahtava nude ja erittäin tummalle iholle karamellin sävyinen nude.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *