Suu, Tuotteet

Vaseline Lip Therapy – Kevään uutuus huulille

Vaseline on ollut jo vuosia todella tunnettu merkki ympäri maailman. Merkki on erikoistunut valmistamaan uudistavia vartalovoiteita ja muita kosmetiikkatuotetteita, jotka ovat vaseliinipohjaisia, ja jotka sopivat yleiskäyttöön. Esittelemmekin seuraavaksi kevään uutuudet Vaselinelta.

Kaupoista löydämme neljä tuotetta Vaseline Lip Therapy tuoteperheestä. Tämän tuoteperheen huulirasvat ovat jo päässeet tunnetuiksi, koska ne ovat olleet myynnissä jo jonkin aikaa. Hiljattain Vaseline julkaisi muutaman uuden huulivoiteen, ja itseasiassa myös uuden tuotepakkauksen; nykyisin huulirasvat ovat kätevässä litteässä metallisessa pakkauksessa aiempien purkkien sijaan. Tämä on todellakin helpompi vaihtoehto.vaseline.jpg

Vaseline Lip Therapy kevään mallisto sisältää neljä huulirasvaa: Vaseline Original, Rosy Lips, Aloe Vera ja Cocoa Butter. Kaikki huulirasvat sisältävät 100% puhdasta vaseliinia, josta kaikki merkin tuotteet on tehty. Lisäksi huulirasvat ovat kolme vaikutteisia ne suojaa, kosteuttaa ja uudistaa.

Vaseline Original huulirasvassa on pehmeä, allergisoimaton ja hajuton koostumus, joka auttaa saavuttamaan oikean kosteustasapainon huulille, tukee uusiutumista ja suojaa vahingoittumiselta ja estää huulia halkeilemasta esimerkiksi tuulen ja kylmyyden takia.

Vaseline Aloe Vera sisältää aloe vera lehtien uutetta, rasva ylläpitää kosteustasapainoa, tukee uusiutumista ja suojaa huulia, ja sillä on paljon paremmat ravitsemus ominaisuudet kuiville huulille ja antaa helpotuksen halkeileville huulille.

Vaseline Rosy Lips huulirasva, joka sisältää luonnollista ruusuöljyä joka kosteuttaa, uudistaa ja suojaa huulia. Samanaikaisesti se on hellä huulille ja tekee niistä silkin pehmeät.

Vaseline Cocoa Butter on ravitseva huulirasva johon lisätty kookosrasvaa (sheavoita) ja E-vitamiinia, ylläpitää nestetasapainoa, antaa tasaisuutta ja pehmeyttä huulille, sekä ehkäisee niitä kuivumiselta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *