Inspiraatiot, Neuvot

Välkytys – Varjostaminen korostamalla

strobing.jpgMitä on välkytys? Se on metodi, jossa me varjostamme kasvoja valolla. Meikkivälkytys on verrattavissa valokuvaus välkyttämiseen, jossa kuvia muokataan oikeilla asetuksilla salaman ja valon avustuksella. Meikissä pelaat myös valon kanssa, koska välkkymiseen tarvitset oikeastaan vain yhden meikit – hyvän korostuskynän!

Mistä aloittaa?

Hyvän korostuskynän ostamisesta, tietenkin. Voit hylätä kuivat ja märät varjostuspalettisi ja muut tuotteet mitä ennen käytit kasvojen muotoiluun. Korvaa ne alkuperäisellä korostuskynällä, mutta muista valita sellainen, joka sopii sinun ihotyypille sekä sävylle. Hyvin valittu korostuskynä ei saa olla liian kylmänsävyinen tai liian lämminsävyinen. Varo valitsemasta tuotteita joissa on värittömiä ainesosia tai paljon kimalletta/hohtoa joka on epäluonnollisen näköistä iholla. Voit pyytää oikean sävyn ostamiseen apua kosmetiikkaliikkeestäsi.

Milloin korostuskynää tulisi käyttää?

Kun käytämme kauneudenhoitotuotteita, on erityisen tärkeää tietää, varsinkin välkyttämisessä, että milloin käytät korostuskynää. Ensinnäkin, laita puhdistetulle kuivalle iholle kosteusvoide tai BB-voide. Jos tarvitset ylimääräistä peittävyyttä, käytä ihonsävyysi sopivaa meikkivoidetta. Nyt voit laittaa korostuskynää ja kiinnittääksesi sen, käytä irtopuuteria.

Mihin korostuskynää laitetaan?

Välkytyksessä keskitymme korostamaan niitä alueita kasvoita joita haluamme painottaa. Korostettujen alueiden pitäisi olla seuraaavat:

  • poskipäät (laita korostuskynää juuri poskiluun yläpuolelle),
  • otsalle (korosta otsan keskialuetta nenän yläpuolelta ja hiukan hiusrajaa),
  • kulmakarvoja (laita korostuskynää juuri kulmakarvojen alle),
  • silmät (laita korostuskynää silmien sisänurkkiin),
  • nenä (kavenna nenää pystysuorilla viivoilla),
  • huulet (käytä korostuskynää amorinkaarella),
  • leuka (korosta leuan keskiosaa pienellä pisteellä).

Kun käytät korostuskynää näiden muutaman ohjeistuksen mukaisesti, voit saada kauniin korostuksen kasvoihisi. Välkyttäminen korostaa naisellisia piirteitäsi ja tekee ihostasi raikkaan. Taitava tekijä osaa tällä tavoin myös nuorentaa kasvoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *