Tuotteet

Uusi musta Nanoil hiusnaamio valloittaa hiushullujen sydämet! Miksi?

Aktiivihiili on epäilemättä yksi halutuimmista ainesosista kauneustuotteissa tällä hetkellä. Tämä mullistava ainesosa, jota monet henkilökohtaiset hygieniatuotteet sisältävät, saavuttaa todistetusti uskomattomia tuloksia myös hiustenhoidossa. Kun hiuksia hoitaa aktiivihiilellä, niistä tulee puhtaat, kiiltävät ja ne näyttävät kalliin kampaajan käsittelemiltä. Opitte kohta lisää yhdestä maailman rakastetuimmista hiusnaamioista – NANOIL Charcoal & White Clay Hair Mask. Mietitte ehkä, mitä tämä tuote pystyy tekemään teidän hiuksille? Jatkakaa lukemista ja ottakaa selvää, miksi Nanoilin hiusnaamio aktiivihiilellä on hiustenhoidon numero ykkönen.

Tuntuvatko hiuksesi raskailta? Rasvoittuvatko ne nopeasti? Puuttuuko niistä kiiltoa ja vastustuskyky? Kysymyksiä on jo monta mutta kestäkää vielä yksi. Tuntuuko siltä, että saasteet, UV-säteet ja suurin osa tavallisista hiustenhoitotuotteista pilaa hiuksesi? Mikäli vastasit myönteisesti kaikkiin kysymyksiin, hiuksesi tarvitsevat apua. Onneksi hiuksille voi tarjota parasta mahdollista elvytystä NANOIL Charcoal & White Clay Hair Maskin avulla. Hiusnaamio irrottaa lian ja rasvan hiuksista, jättää ne vahvemmiksi sekä suojaa saasteilta – joka on täydellinen ratkaisu kaupungeissa eläville.

Miten aktiivihiili toimii?

Ensinnäkin, aktiivihiili on uskomattoman tehokas epäpuhtauksia ja myrkkyjä vastaan. Tutkimusten mukaan aktiivihiili toimii pesusienen tavoin – se irrottaa likaa ja pölyä kehosta vetämällä niitä puoleensa. Samojen tutkimusten mukaan aktiivihiili voi imeä itseensä tuhat kertaa oman painonsa verran myrkkyjä! Monet kosmetologit ja kauneudenhoitajat kertovat sen olevan imukykyisin kosmeettinen ainesosa, joka on myös saatavilla kotikäyttöön.

Toiseksi aktiivihiiltä pidetään luonnollisena hilsetuotteena. Se on antibakteerinen ja se ehkäisee sienitulehduksia, bakteeritulehduksia sekä jättää päänahan täydellisen puhtaaksi ja hoitaa taliköhnää. Ainesosa on paras mahdollinen lianpoistaja – se poistaa muun muassa likaa, pölyä, kuolleita ihosoluja, muotoilutuotteiden jämiä sekä kerääntynyttä talia.

Hoitamalla hiuksia aktiivihiilellä niistä tulee raikkaat, puhtaat ja ne saavat tilaa hengittää, joka puolestaan vaikuttaa näkyvästi ja huomattavasti hiusten kasvuun. NANOIL Charcoal & White Clay Hair Mask jättää hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi sekä nostaa hiuksia juurista. Lopputuloksena on kauan toivottu lisätuuheus.

Aktiivihiili NANOIL -hiusnaamiossa

Taas kerran, aktiivihiili NANOIL -hiusnaamiossa on vastuussa epäpuhtauksien ja myrkkyjen keräämisestä ja irrottamisesta, jotta hiuksista tulisi mahdollisimman puhtaat hiusnaamiota huuhdellessa. Naamio irrottaa myös useimpien hiustenhoitotuotteiden sisältämiä raskaita silikoneja, joista voi olla muuten vaikea päästä eroon muulla kuin syväpuhdistavalla shampoolla. Puhtaista hiuksista tulee eloisat, kevyet ja pehmeän tuntuiset. Lisäksi hiustenhoitotuotteiden muut ravitsevat ainesosat imeytyvät paremmin hiuksiin ilman tukkivia kosmetiikkakertymiä, joka puolestaan tekee hiuksista terveemmät.

NANOIL Charcoal & White Clay Hair Mask – enemmän kuin aktiivihiili

Nanoilin hiusnaamio ei tietenkään sisällä vain yhtä ainesosaa. Tuote yllättää muilla hiuksia kaunistavilla ainesosilla, jotka pystyvät imeytymään hiuksiin hyvin aktiivihiilen ansiosta. Aktiivihiilen lisäksi Nanoilin hiusnaamiopurkki sisältää myös:

 • VALKOISTA SAVEA – auttaa aktiivihiiltä toimimaan paremmin, puhdistaa, ravitsee ja rauhoittaa päänahkaa
 • VITAMIINEJA (A + E) – ravitsee hiuksia syvästi, vahvistaa hiuksia
 • PANTENOLIA – tukee keratiinituotantoa ja kaunistaa hiuksia
 • MERILEVÄ – kosteuttaa, elvyttää ja tarjoaa hiuksilla tärkeitä mikrohivenaineita
 • HYDROLYSOITU SERISIINI – arvokas proteiini, joka tekee hiuksista sileät ja pehmeät

Mitä NANOIL Charcoal & White Clay Hair Mask tekee hiuksille?

NANOIL -hiusnaamio aktiivihiilellä hyödyttää hiuksia seitsemällä todistetulla tavalla. Se:

 • tekee hiuksista huomattavasti vahvemmat ja elvytetyt
 • ravitsee hiuksia syvästi
 • irrottaa myrkkyjä, talia ja kosmetiikkakertymiä
 • suojaa ympäristön saasteilta
 • ehkäisee bakteereja ja vapaita radikaaleja
 • helpottaa harjaamista ja muotoilua
 • jättää hiukset pehmeäksi, kiiltäväksi ja eloisaksi

Tämä innovatiivinen NANOIL -hiusnaamio aktiivihiilellä sopii hyvin kaikille hiustyypeille, myös hauraille blondeille ja vaalennetuille hiuksille. Anna itsesi nauttia raikkaista, eloisista, hehkuvista ja elvytetyistä hiuksista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *