Kuriositeetit, Suu

Ruskeat huulet – Suurimmat trendit tulevalta sesongilta


Jokainen tuleva sesonki tarjoaa jotain uutta ja raikasta muotitrendeihin. Jotkut meistä odottavat malttamattomana ja toiset vastenmielisesti tarkastelevat trendejä joita maailman luokan stylistit, tähdet ja julkkikset esittelevät. Viime aikoina muotimaailmassa on esitelty ruskea huulet trendikkäinä. Mistä tämä trendi tulee? Tuleeko siitä yhtä suosittu ja trendikäs kuin ajaton klassikko – punaiset huulet?

kylie-jenner.jpgKuten yleensäkin uusimpien muotitrendien kanssa, ruskeat huulet saivat suosionsa julkkiksilta jotka esiintyivät parrasvaloissaan. Ruskeat huulet ovat Kylie Jennerin tunnusmerkki; amerikkalainen julkkis ja malli joka on eniten tunnettu realityohjelmista. Muita julkkiksia, jotka käyttävät ruskeita huulia ovat mm. malli Gigi Hadid ja laulajat Beyonce ja Rihanna. Kaikki naiset haluavat ruskean huulipunan meikkilaukkuunsa, kuten heidän idoleillaankin on.

Ruskean sävyt olivat jo kertaalleen pinnalla 90-luvulla. Farkut ja yksinkertainen t-paita olivat tuon ajan muotipukeutumista. Nykypäivänä ruskea huulipuna tekee kovasti paluuta takaisin huomattavasti feminiinisemmästä näkökannasta. Kun trendin esitteli ja loi feministiset ikonit ja tähdet internetissä, se sai niin suuren ja valtavan meikkipaikanitselleen, että yhtenä päivänä se saattaa jopa syrjäyttää perinteisen punaisen huulipunan. Se antaa naisellisuutta, seksikyyttä ja kehystää kasvojamme samoilla tavoin kuin punainen huulipuna, vaikkakin on huomattavasti luonnollisempi.

Värivalikoima on melko suuri, sillä ruskeita sävyjä löytyy paljon. Vähemmän seikkailunhaluisille naisille joilla on vaalea iho, sopii parhaiten perinteinen nude tai cappuccino. Beigen sävyt ovat parhaita korostamaan hillittyä päivämeikkiä ja se ei vie liikaa huomiota silmistä. Rohkeammat naiset voivat ottaa pidemmän harppauksen ja käyttää näistä hillityistä sävyistä hiukan tummempia versiota. Tummanruskea huulipuna sopii sinulle ainoastaan jos ihosi sävy mahdollistaa sen. Oikean sävyn löytää parhaiten vain kokeilemalla ja etsimällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *