Suu, Tuotteet

Rouge Infusion huuliväri Sephoralta – Mitkä ovat sen suurimmat edut ja kuinka sitä käytetään?

Markkinoilla on monia eri kauneudenhoitotuotteita ja jokaisella niistä on omat ominaisuutensa sekä käyttötarkoituksensa. Huuliväri (Lip ink) on kosmetiikkatuote, joka yhdistää huulikiillon ja nestemäisen huulipunan. Kerrostettavan peittävyyden vuoksi se antaa mahdollisuuden juuri sille peittävyydelle mitä sen hetkinen tarpeesi on. Huuliväri on trendi jonka alunperin aloitti Sephora sen uudella kosmetiikkalinjastolla – – Rouge Infusion.sephora.jpg

Mitkä ovat huulivärin edut?

Rouge Infusionin etuja ovat: nestemäinen muoto, joka ei paina huulia kasaan, pitkäkestoisuus ja innovatiivinen koostumus joka tapaa parhaan peittävyyden ilman tahmeutta. Kun he julkistivat tämän uuden huulivärin, Sephora ratkaisi kaikki naisten pahimmat ongelmat jotka koskevat huulimeikkiä, tarjoten seuraavaa:

  • tekstuuri ja sivellin helppoon peittoon,
  • leviämätön koostumus, yhditettynä tahmaamattomuuteen,
  • täydellinen peittävyys,
  • helppo poistaa,
  • ei ärsyttäviä tai herkälle iholle ikäviä ainesosia,
  • värinkesto jopa 10h.

Mahdollisuus laittaa tuotetta vain ohut kerrot antaa sinulle paremmat mahdollisuudet tehdä oikeat sävyt (vaaleasta tummempaan) juuri niinkuin tahdot, vaikka päivän ajan mukaisesti. Sephore tarjoaa neljäätoista ei sävyä Rouge Infusion huulivärillä.

Kuinka käyttää Rouge Infusionia Sephoralta?

Molemmat, sekä kestävyys että intensiivisyys huulivärissä vahvistuu kerros kerrokselta. Tämä innovatiivinen ratkaisu on nuoli ammattimaisille meikkaajille, sekä myös päivittäisille käyttäjille. Riippuen toivotusta efektistä, voit laittaa joko yhden tai useamman kerroksen. Yksi kerros antaa läpinäkyvän neutraalin ulkonäön, ja pitämällä muutaman sekunnin taukoja ja lisäämällä väriä ohuina kerroksina saat lisää intensiivisyyttä väriin. Hapetetun pigmettikoostumuksen vuoksi huuliväri kuivuu heti ja antaa pitkäaikaisen keston.

Kenelle huuliväriä suositellaan?

Sephora huuliväri on kaikille, sekä ammattilaisille meikkiartisteille tai amatöörimeikkaajille. Rouge Infusion varmasti miellyttää jokaista naista joka tarvitsee pitkäkestoisen pysyvyyden (ilman suurta fiksaamista töissä tai juhlissa), miellyttävän käytön (helppo sivellin sekä tahmaamattomuus) ja heille jotka haluavat, että tuote vastaa heidän tarpeitaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *