Suu, Tuotteet

Retro Matte Liquid Lipcolour MACilta

mac-cosmetics.jpgMAC Cosmeticsin uusi talven tuote on kehitetty todella hyvin tulevaa kesää ajatellen. Alkuvuodesta kauppoihin ilmestyi uusi Retro Matte Liquid Lipcolour tuotesarja. Kuinka huulipuna saa ihmiset ostoksille? Retro Matte on nestemäinen huulipuna joka saa aikaan mattapintaisen lopputuloksen!

Glamour matt

Ajaton eleganssi yhdistyy mattapintaiseen meikkiin, koska vain himmeät sävyt voivat tuoda esille syvän ja pehmeän värin. Mattapintaiset huulet ovat kaikki kaikessa glamour meikissä, joka Retro Matte Liquid Lipcolourin avulla on intensiivinen, kaunis ja täyteläinen. Klassinen on parasta MAC:ltä!

Nestemäinen mattahuulipuna

MAC Cosmeticsin nestemäisessä huulipunassa on innovatiivinen koostumus (vaikka kaupasta löydät ne huulikiiltoina), joka antaauskomattoman mattapintaisen lopputuloksenviidellätoista eri sävyllä. Ei ole väliä minkä värin valitset, kaikki värit antavat upean lopputuloksen – kiitos voidemaisen ja kestävän lopputuloksen.

 1. Fashion Legacy – klassinen punainen
 2. Feel So Grand– viettelevä kirsikka
 3. Dance With Me – punaviini
 4. High Drama – intensiivinen viininpunainen
 5. Oh, Lady – kaunis luumu
 6. Recollection – syvä violetti
 7. Liquid Lipcolour Quite The St. – tumma persikka
 8. Tailored to Tease – tumma ruusu
 9. To Matte With Love – klassinen vaalenpunainen
 10. Personal Statement – syvä vaalenpunainen
 11. Divine-Divine – makea vaalenpunainen
 12. Rich & Restless – hento vaalenpunainen
 13. Mademoiselle – pehmeä beige
 14. Back in Vogue – cappuccino
 15. Lady Be Good pehmeä ruskea

Pitkäkestoinen mattapintainen lopputulos

MAC Cosmetics on kuuluisa niiden pitkäkestoisistamatta huulipunista. Innovatiivinen nestemäinen Retro Matte Liquid Lipcolour kestää vähintään muutamia tunteja, eikä siinä ole vielä kaikki sen ominaisuudet. Koostumuksensa ansiosta tämä muistuttaa enemmän huulikiiltoa kuin kuivaa huulipunaa, ja se mahdollistaa helpon ja miellyttävän laittamisen ilman että huulet tuntuvat kuivilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *