Iho, Kuriositeetit

Peter Thomas Roth – Tehokkaat tuotteet ongelmaiholle

Toimittuaan yli 20 vuotta kosmetiikkamarkkinoilla, Peter Thomas Roth brändinä on lunastanut paikan yhden korkealuokkaisimpien tuotteiden joukosta. He yhdistävät perinteiset, arvostetut ihonhoitokeinot moderniin teknologiaan sekä innovatiivisiin ainesosiin. Mikä on tämän tuotemerkin luonto? Mitä tuotteita he tarjoavat? Lue alta.

Tämän unkarilaisen brändin juuret ulottuvat vuoteen 1993, jolloin Peter Thomas Roth päätti perustaa kosmetiikkayrityksen. Hänen inspiraationlähteensä oli luoda rauhoittavia ja hoitovia hoitoja, jotka yleensä suoritettiin kylpylöissä. Rothin päämäärä oli parantaa näitä metodeja ja saada ne purkitettua laatupakkauksiin. Yhdistäessään perinteiset tekniikat, innovatiiviset luonnonainesosat ja modernin tuoteteknologian, hän onnistui luomaan äärettömän hyvin toimivia kosmetiikkatuotteita.peter-thomas-roth.jpg

Peter Rothin innostus kosmetiikkatuotteita kohtaan alkoi siitä, kun hänen piti löytää ratkaisu omaan ongelmaihoonsa. Ensin hänen suurin ongelmansa oli akne, mutta ajan kanssa siihen yhdistyi ikääntymisenmerkkejä. Roth päätti löytää kaikkien tehokkaimmat ratkaisut epätäydellisyyksille ja iho-ongelmille, jotka olivat geenien ja ulkoisten tekijöiden aiheuttamia tai iän tuomia . Tällä tavoin Peter Thomas Roth kosmetiikkamerkki luotiin.

Peter Thomas Roth kosmetiikkatuotteiden laadukkuus perustuu aktiivisiin ainesosiin, jotka antavat parhaat mahdolliset tulokset – hehkuvan, nuorekkaan, uudistuneen ja terveen ihon. Brändin omistaja kertoo myös, että hän ei ota oikotietä onneen, joten kaikki tutkimystyö ja tuotekehittely on vie erittäin pitkän aikaa. Roth matkustaa jatkuvasti ympäri maailman löytääkseen uusia ainesosia tuotteitaan varten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *