Inspiraatiot, Kuriositeetit

Onko permanenttimeikki sinua varten?

Permanentti meikki on melko suosittu kauneushoitomuoto. Yhä useammat naiset haluavat sen näyttääkseen kauniilta ja säästääkseen aikaa aamuisissa rutiineissa. Mutta, onko tämä hoitokeino kaikkia varten? Katso alta voitko sinä käydä ottamassa permanenttimeikin.meikki.jpg

Mikä on permanenttimeikki?

Permanentti meikki on tiettyjen alueiden värittämistä erityisillä pigmenteillä ja erityistyökaluilla. Hoito itsessään muistuttaa tatuointia; väri lyödään ihon alle korostaaksemme huulien ja silmien sävyjä. Me voimme myös tehdä rajaukset yläluomille tai rajata huulet. Sinun tulee ymmärtää, että tämä on aikaa vievä ja kallis operaatio. Toisaalta, sen teho kestää puolivuotta. Heti hoidon jälkeen (ja seuraavat muutamat päivät) saatat tuntea kipua, kutinaa, punoitusta tai turvotusta. Jos päädyt ottamaan permanenttimeikin, valitse ammattilainen tekemään se. Kauneudenhoitajat joilla ei ole tarpeeksi kokemusta saattavat vahingoittaa ihoa. Sinun tulisi selvittää kuka voi ja kuka ei tehdä näitä hoitoja.

Kenelle permanenttimeikki on?

Epäpilemättä permanenttimeikkaus auttaa säästämään aikaa aamuisin, varsinkin kun meillä on kiire töihin tai kouluun. Kiitos permanenttimeikin, sinun ei tarvitse piirtää rajauksia silmiin, tehdä kulmia tai punata huulia. Tämän lisäksi näytät luonnolliselta ja kauniilta. Kauneudenhoidon ammattilaiset valitsevat oikean paksuuden ja pituuden silmien rajaukseen sekä oikean sävyn huulillesi. Tämän lisäksi permanenttimeikki sopii sekä nuorille naisille, että hiukan varttuneemmillekin. Permanenttirajaukset silmissä tai huulien värjäys voi olla loistava vaihtoehto aktiiviselle naiselle – Heidän ei tarvitse poistaa meikkiä ennen jokaista treeniä. Ole varovainen; jos olet altis allergioille tai sinulla on herkkä iho, tai ole allerginen millekään tässä käytettävälle aineelle, sinun ei tulisi ottaa permanenttimeikkiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *