Inspiraatiot, Tuotteet

Nanoil Keratin Hair Mask: mitä sinun tulee tietää tästä naamiosta

Onko hiusten paikkaaminen haastavaa? Onneksi hiusten vahvistaminen on kaukana haastavasta, kun käytössä on ammattitason Nanoil -hiusnaamio hydrolysoidulla keratiinilla. Tuotteeseen rakastuu jo ensimmäisellä käyttökerralla! Opi 5 faktaa Nanoil Keratin Hair Maskista ja ylläty sen monipuolisuudesta!

Vaurioituneille hiuksille löytyy kahdenlaisia hiusnaamioita. Ensimmäinen sisältää keratiinia, joka on hiusten rakennuskivenä toimiva proteiini, ja toinen sisältää toisenlaisia hiusten vaurioita korjaavia ainesosia, kuten keramideja ja kasvipohjaisia proteiineja. Mikäli et tiedä mihin suuntaan lähteä, tarvitset varman valinnan. Tarvitset paikkaavan hiusnaamion vaurioituneille hiuksille, joka vahvistaa hiuksia tehokkaasti ja tekee hiuksista täydellisen näköiset. Juuri näin Nanoil Keratin Hair Mask toimii.

Nanoil -hiusnaamiot – perustiedot

Keratiinihiusnaamio on yksi viidestä Nanoilin tarjoamasta hiusnaamiosta. Se on suunnattu vaurioituneiden, heikkojen, hauraiden, kuivien ja katkeavien hiusten hoitoon. Miksi? Koska se sisältää erittäin arvokasta proteiinia – eli keratiinia. Mikäli tämä ei kuitenkaan kuvaa sinun hiuksiasi, voit valita muiden Nanoil -hiusnaamioiden joukosta:

  • Nanoil Keratin Hair Mask – vaurioita korjaava hiusnaamio keratiinilla
  • Nanoil Liquid Silk Hair Mask – silottava hiusnaamio silkillä
  • Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask – syvästi puhdistava hiusnaamio aktiivihiilellä 
  • Nanoil Argan Hair Mask – elvyttävä hiusnaamio arganöljyllä
  • Nanoil Algae Hair Mask – kosteuttava hiusnaamio merilevällä

Kampaajien suosittelema hiusnaamio!

Keratiinia sisältävät hiusnaamiot vaikuttavat olevan kampaajien eniten suosittelema tämän tyylinen tuote – sillä hekin käyttävät niitä hiussalongeissaan. Koska tätä tuotetta käytetään laatua ja vaikutuksia vaalivissa kampaamoissa, keratiinihiusnaamio kannattaa hankkia myös kotiin. Tästä syystä tuhannet naiset ovat tarttuneet Nanoil Keratin Hair Maskiin, joka myös todistaa tuotteen loistavan tehokkuuden.

Keratiinihiusnaamio Nanoililta

On aika esitellä tämän artikkelin protagonisti – tässä Nanoil Keratin Hair Mask ja 5 asiaa, jotka siitä tulee tietää.

1. Kyseessä on paras keratiinia sisältävä hiusnaamio.

Emmekä edes liioittele, koska monet tekijät todistavat tuotteen tarjoavan uskomattomia vaikutuksia. Otetaan esimerkiksi keratiini, jota löytyy luontaisesti hiuksista ja joka myös korjaa hiusvaurioita. Tässä tuotteessa keratiini ei ole turha ainesosa sisältöluettelon hännillä, vaan pääainesosa ja siksi se pystyy vähentämään hiusvaurioita. Hydrolysoidun keratiinin molekyylit imeytyvät nopeasti syvälle hiuksiin.

2. Siinä on yksinkertainen ja hyvä sisältö.

Nanoilin keratiinihiusnaamio sisältää myös pantenolia. B5-provitamiini tunnetaan sen kosteuttavista, ravitsevista ja elvyttävistä vaikutuksista. Tuotteesta löytyy myös muutama hiusystävällinen hiuksia silottava silikoni. Ainesosien lista on lyhyt sekä tarkasti ja huolellisesti valittu, jotta hiusnaamio sopisi myös herkälle päänahalle ja ongelmallisille hiuksille. Lisäksi tämä on vegaaninen kauneustuote.

3. Tuote on kevyt ja se ei latista hiuksia.

Hennotkin hiukset pitävät Nanoil Keratin Hair Maskista. Se ei latista hiuksia, eikä se vähennä hiusten tuuheutta vaikka se jättää hiukset sileiksi. Koostumus on kermainen ja kevyt.

parhaat keratiinihiusnaamarit Nanoil

4. Toimii ensimmäisellä käyttökerralla.

Nanoil Keratin Hair Maskin vaikutuksia ei tarvitse odottaa kauaa. Eron huomaa jo ensimmäisellä kerralla. Hiuksista tulee sileät, eloisat ja kiiltävät. Hiusten harjaaminen on helppoa, sillä niissä ei ole takkuja, pörröisyyttä tai sähköisyyttä. Hiukset näyttävät yksinkertaisesti paremmilta. Mitä enemmän Nanoilin hiusnaamiota käyttää, sitä enemmän huomaa:

  • korjatut hiusvauriot
  • vahvemmat hiukset ja vähemmän kaksihaaraisia
  • vähemmän haurautta ja enemmän kestävyyttä
  • ravitummat ja kosteutetummat hiukset

5. Helppo käyttää ja säilyy kauan.

Parasta Nanoil Keratin Hair Maskissa on se, että tylsiin hiuskäsittelyihin ei tarvitse käyttää tuntikausia. Hiukset pestään tavalliseen tapaan, ylimääräinen vesi kuivataan pehmeällä pyyhkeellä ja naamiota levitetään hiuksiin. Naamion voi huuhdella pois 15 minuutin jälkeen. Vain tämä tarvitaan, jotta Nanoil -keratiinihiusnaamio tarjoaisi toivottuja tuloksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *