Tuotteet

Nanoil hiuksille: yksi öljy, kolme versiota, rajattomasti mahdollisuuksia

paras hiusöljy NanoilTiesitkö, että hiukset ovat kuin sormenjäljet?

Meillä kaikilla on erilainen, uniikki hiuskoodi.

Kun analysoimme hiustemme ainesosien elementtejä, on mahdollista saada selville ihmisten ruokailutottumukset ja miten he ravitsevat hiuksiaan sekä millainen elämäntyyli heillä on.

Voisi sanoa, että hiuksesi on individualisti. Se esittää monia vaatimuksia, jotka käyttämäsi kauneustuotteet tulisi täyttää.

Elvyttääksesi hiuksiasi kunnolla, sinun tulisi käyttää tuotetta, joka vastaa hiustesi tarpeita ja sopivat niiden rakenteeseen täydellisesti. Tietoisena tästä, naiset etsivät tätä tehtävää suorittavia kauneustuotteita jatkuvasti. Niitä ei ole monia markkinoilla. Yksi tuote erottuu kuitenkin muista. Se on Nanoil – öljy hiuksille.

Nanoil (www.nanoil.fi) on kolmena versiona tuleva öljy. Jokainen niistä sisältää hieman eri ainesosia. Mikään niistä ei sisällä parabeeneja tai muita synteettisiä ainesosia.

Jokainen kolmesta Nanoil öljystä tarjoaa erilaisen hoitotyypin.

 • Nanoil for low porosity hair suojaa hiuksia vaurioilta, lisää kiiltoa, tuuheutta ja keveyttä.
 • Nanoil for medium porosity hair auttaa kurittomien hiusten muotoilussa ja kesyttämisessä. Se elvyttää ongelmallisia ja yhä vaurioituneempia hiuksia. Lisäksi, se lisää kiiltoa ja ehkäisee hiustenlähtöä.
 • Nanoil for high porosity hair – tarjoaa huolellisen elvytyksen vahvistamalla hiuksia juurista latvoihin. Se korjaa myös hiusten pinnan vaurioita ja ehkäisee hiustenlähtöä.

Hiustesi tyyppiin synergisesti sopivien luonnollisten öljyjen lisäksi, Nanoil vakuuttaa monella käyttötavallaan. Se korvaa menestyneesti monta kauneustuotetta kylpyhuoneessasi. Näin voit käyttää sitä hiustenhoidossa:

 1. Nanoil hiusöljy yöhoitoon – Nanoilia voi asettaa kuiviin tai kosteisiin hiuksiin ja antaa vaikuttaa yön yli, näin se elvyttää huolellisesti. Se ravitsee hiuksia, korjaa rakennevaurioita ja vahvistaa sekä stimuloi hiustuppien toimintaa. Seurauksena hiukset kasvavat vahvoina, terveinä ja paksuina. Nanoil yöhoitoa suositellaan ainakin kerran viikossa.
 2. Nanoil hiusöljy naamiona ennen pesua – Nanoilia voi asettaa iholle ja hiuksiin noin 15-30 minuuttia ennen shampoon käyttöä. Se toimii näin kaunistavana ja vahvistava hiusnaamiona.
 3. Nanoil hiusöljy hoitoaineen vaikutuksia parantavana eliksiirinä – lisää muutama tippa Nanoilia suosikkihoitoaineeseesi. Luonnollisten öljyjen voima yhdistettynä muihin tarpeellisiin ainesosiin (kuten: silkki, pantenoli ja keratiini) vahvistavat hoitoaineen vaikutuksia ja elvyttävät hiuksia huomattavasti.
 4. Nanoil hiusöljy hiuksiin jätettävänä hoitoaineena – Nanoilia voi asettaa kosteisiin hiuksiin shampoon käytön jälkeen suojataksesi niitä föönauksen ja muotoilun aikana.
 5. Nanoil hiusöljy kaunistavana seerumina kuiville hiuksille – Nanoilin asettaminen föönattuihin (tai ilmakuivattuihin) hiuksiin saavuttaa loistavan kiillon. Se kesyttää myös kurittomia hiuksia ja suojaa haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä (kuten: vahvalta auringolta ja UV-säteilyltä) samalla.
 6. Nanoil hiusöljy muotoiluvoiteena – jokainen Nanoilin kolmesta versiosta helpottaa muotoilua, pehmentää hiuksia ja kesyttää ne. Tämän ansiosta hiukset ovat helpompi muotoilla ammattimaisesti.
 7. Nanoil hiusöljy latvoja suojaavana seerumina – ehkäistäksesi kaksihaaraisia, tarvitset vain 2-3 tippaa Nanoilia säännöllisesti asetettuna latvoihin. Öljyä voi käyttää jopa monta kertaa päivässä.

Tämän hiustenhoitotuotteen ansiosta kaikki sopimattomat, silikoneja ja parabeeneja täynnä olevat tarpeettomat tuotteet voi korvata yhdellä tarpeita vastaavalla kauneustuotteella. Voit olla varma, että tietylle hiustyypille sopiva Nanoil on korvaamaton askel hiustenhoidossa.

terveet hiukset Nanoilin ansiosta

12 Comments “Nanoil hiuksille: yksi öljy, kolme versiota, rajattomasti mahdollisuuksia”

 1. back_to_black

  Tämä on jälleen yksi positiivinen arvostelu tästä öljystä, johon olen törmännyt. Siinä ehkä piilee jotain 🙂

  Vastaa
 2. Karro B

  ajan ja rahan haaskausta, hoitoaine riittää hyvin

  Vastaa
  • Suski

   hoitoaineet ja öljyt ovat täysin eri tuotteita, hoitoaineet auttavat enintään harjaamisessa. Öljyt ovat paljon tehokkaampia

   Vastaa
 3. Nataliaa

  käytin avokado öljyä hiuksiin jonkin aikaa ja ne muuttuivat todella pehmeiksi ja vaikuttavat hyvin kosteutetuilta. Mikään hoitoaine ei pystynyt siihen. Toivoisin niiden olevan hieman kiiltävämmät

  Vastaa
 4. Saara29

  Tunnen jo tämän öljyn 🙂 Pitäis varmaan käyttää sitä useammin päänahkaan mutta uskottelen itelleni, että ei oo aikaa. se toimii hyvin kosteissa hiuksissa, ei latvoissa vaan hiusten puolvälistä alaspäin ja kuten sanottu, pienissä määrissä. Siistii/”vahvistaa” kiharia, jos niitä löytyy 🙂

  Vastaa
 5. JJ

  Kuivien vaaleiden hiusten lisäksi minulla on ongelmia päänahan kanssa, jokainen värjääminen oli kärsimystä koska iho tuntui palavan. Nyt olen käyttänyt öljyä kuukauden ja se ei ole enää ongelma

  Vastaa
 6. Maggi

  Minulla on vähähuokoisille hiuksille tarkoitettu versio ja aloittamisen jälkeen hiukset on helpompi muotoilla ja näen paljon ns. vauvahiuksia

  Vastaa
 7. Joanna_DC

  Vihdoinkin! Luonnolliset tuotteet tekevät paluun! tuotevalikoima ilman parabeeneja, silikoneja, alkoholeja tai tuhansia muita haitallisia ainesosia lisääntyy koko ajan! Olen niin iloinen!

  Vastaa
 8. Paula123

  Rakastan öljyjen käyttöä ennen nukkumaan menoa ja annan niiden vaikuttaa yön yli. Hiusten pesemisen jälkeen aamulla, voin tuntea pehmeät ja kiiltävät hiukset. Upeaa.

  Vastaa
 9. Jessiina

  ei auttanut paljoakaan kohdallani! Hiukset eivät enää irtoa mutta ne ovat raskaat. Ehkä valitsin väärän öljyn hiustyypilleni… mutta uusia pieniä hiuksia ilmestyi 🙂

  Vastaa
  • KirsikkaPiiras

   Miten käytit sitä? Hiukseni olivat myös raskaat levitettyäni öljyä kuiviin tai kosteisiin hiuksiin pesemisen jälkeen, joten vaihdoin tekniikkaa ja aloin käyttää öljyä ennen pesemist, joskus 20 minuuttia ja joskus jopa muutama tunti aikaisemmin ja tulokset ovat loistavat!

   Vastaa
 10. Kati

  Olen tilaamassa tuotetta 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *