Inspiraatiot

Miten pestä hiukset täydellisen puhtaiksi? Tartu laadukkaaseen Nanoil Argan Micellar Shampooseen

Jos hiuksesi rasvoittuvat nopeasti tai tuntuvat litteiltä ja elottomilta, on aika vaihtaa shampoo. Miksi? Koska tämä hiustuote on usein pääsyy päänahkamme ja hiustemme huonoon kuntoon. Valitse shampoo, joka pesee hiukset huolellisesti jättämättä kosmetiikkajäämiä jälkeensä. Nyt sekoitus parhaita hiuksia hoitavia ja päänahkaa puhdistavia ainesosia on vain yhden klikkauksen päässä. Tutustu Nanoilin misellishampooseen arganöljyllä ja huomaa, miten upeat ja virheettömät hiukset voivat ollakaan!

paras misellishampoo arganöljyllä Nanoil

Nanoil: puhtaat hiukset ja päänahka misellien voimalla

Hiustenhoito alkaa pesemisestä ja siksi on hyvä idea tutkia tarkemmin hiuksia ja päänahkaa puhdistavaa tuotetta. Surullinen totuus on se, että suurin osa shampoista ei onnistu puhdistamaan päänahkaa ja siksi ne jättävät hiuksiin myrkkyjä, kosmetiikkajäämiä sekä talia. Ajan kuluessa tämä ongelma johtaa heikkoihin ja huonosti kasvaviin hiuksiin sekä vaivalloiseen päänahkaan.

Jos hiuksista haluaa kauniit ja upean näköiset, tartu misellishampooseen. Tuote puhdistaa ja hoitaa hiuksia paremmin misellien ansiosta (tunnetaan meikinpoistoaineista), ja lisäksi misellit vetävät puoleensa epäpuhtauksia sekä likaa hiuksista virheettömästi. Likamagneetin tavoin misellit puhdistavat hiukset syvästi ja rauhoittavat päänahkaa.

Etsitkö parasta misellishampoota? Tässä on Nanoil – ikonisella misellishampoolla arganöljyllä hiuksille voi tarjota 100% ammattitaitoista käsittelyä kotona. Nanoilin misellishampoo on hellävarainen päänahalle mutta armoton lialle.

suosikki couperosa seerumi Nanoil

Nanoil: arganöljyn voima ravittujen ja upeiden hiusten puolesta

Tiesitkö, että arganöljy sisältää yli 100 hiuksia todistetusti kaunistavaa ja hoitavaa ravintoainetta? Ennen kaikkea öljy suojaa hiuksia vaurioilta ja tarjoaa runsaasti ravintoaineita vitamiinien, flavonoidien sekä kasvisterolien ansiosta. Nanoil Micellar Shampoon sisältämä arganöljy jättää hiukset vastustuskykyisiksi ja pörröisyyden sekä sähköisyyden voi unohtaa kokonaan. Siistit, sileät, kesytetyt mutta silti tuuheat hiukset – tätä Nanoililta voi odottaa.

Mikä muu Nanoil Micellar Shampoossa voi yllättää?

Yllä mainitun ainesosan – eli arganöljyn – lisäksi Nanoil Micellar Shampoo sisältää yhdistelmän ainesosia, jotka tekevät tästä tuotteesta uniikin ja syvästi puhdistavan shampoon. Nanoilin misellishampoon kolme tärkeintä ainesosaa ovat:

  • Tarakumi – luonnollinen ja täysin turvallinen ainesosa, jonka vaikutukset muistuttavat hiusten laminointikäsittelyä! Ainesosa jättää hiukset sileiksi ja siisteiksi. Lisäksi tarakumi ehkäisee kosteuden haihtumista ja hallitsee talituotantoa.
  • Risiiniöljy – hiusten, ripsien ja kulmakarvojen hoidossa käytetty maailmankuulu risiiniöljy on varmasti jo tuttu? Nanoilin misellishampoossa sillä on antibakteerisia ominaisuuksia. Risiiniöljy tukee misellien toimintaa, sillä se puhdistaa ja ravitsee päänahkaa, lievittää ärsytyksiä sekä vahvistaa hiustuppia.
  • Serisiini – tämä ainesosa saadaan silkistä, joka on myös tärkeä hiuksia kaunistava aines. Serisiinin tehtävä on kosteuttaa, vahvistaa ja ehkäistä kuivuutta hiuksissa. Lisäksi se tekee hiuksista kiiltävämmät.
Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanoil (@nanoil.official)

Uskomattomia tuloksia Nanoil Argan Micellar Shampoolla

Upeat, syvästi puhdistetut ja sileät hiukset, jotka pysyvät raikkaina ja tuuheina jopa päivä pesun jälkeen? Tämä on mahdollista Nanoilin shampoon misellien voiman ansiosta. Eron huomaa jo ensimmäisellä pesukerralla – eli älä siis odota enää – astu Nanoilin upeaan maailmaan ja kokeile Nanoil Argan Micellar Shampoota! Virallisella verkkosivulla [nanoil.fi] voi löytää muita loistavia kauneustuotteita kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Tilaa useampi tuote ja saa ilmainen kotiinkuljetus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *