Iho, Neuvot

Miten ja mihin lisätään korostusmeikkiä?


Highlighter on myös kosmetiikkatutoe jota tarvitsemme meikatessamme. Se helpottaa kasvojen varjostamista, tekee silmistämme optisesti suuremman näköiset, sekä tekee kasvoistamme raikkaamman näköiset, luonnolliset ja kauniit. Katsotaanpa mihin – ja miten- korostaa niin, että kasvot antaa parhaintaan.

Nykyisin korostusmeikeistä on tullut monikäyttöisiä. Ammattimeikkiartistit käyttävät sitä luomivärien sijaan, sekä myös kaventaakseen kasvoja tai korostaakseen huulia. Tämän lisäksi korostusmeikit tuntuvat löytyvän yhä useamman naisen meikkilaukusta, jotka haluavat kokeilla jotain erityisempää. Sinun tulee tietää vain muutamia sääntöjä korostusmeikkien käyttämisestä saadaksesi nuorekkaan ja kauniin ulkonäön.

Suurimassa osassa tapauksia me valitsemmekorostusmeikin jossa on kimaltavia ainesosia, mutta meikin maailmasta löytyy myös muita mahdollisuuksia. Korostusmeikki voi olla jo meikkipohjassa, jolloin peitämme kaikki epätäydellisyydet kasvoistamme ja saamme säteilevän ihon. meikki.jpgTämä meikki voi olla myös vaahtomaisessa muodossa, joka on tekstuurina helppo levittää. Näiden lsiäksi korostavia ominaisuuksia voi olla myös peitekynässä tai meikkivoiteessa. Oikealla tavoin käytettynä korostusmeikit voivat tehdä kasvoistamme nuorekkaat ja voimme peittää kaikki epätäydellisyydet.

Kuinka ja mihin korostusmeikkiä laitetaan?

Riippuen kosmetiikkatuotteen koostumuksesta, voimme joko käyttää sormia, pientä sientä tai sivellintä. Meikkiartistit ovat samaa mieltä siitä että korostusta tulisi laittaa niille aluille kasvoihin joita me haluamme suurentaa. Näitä ovat: poskipäät, otsa, keskileuka, kulmaluut ja amorin kaari (alue huulien yläpuolella). Pieni määrä tuotetta siveltimessä on kaikki mitä tarvitset korostaaksesi kasvojasi oikein.

Kasvojen varjostaminen

Meidän tulisi aloittaa kasvojen varjostaminen oikeilla tuotteilla. Korostaminen ja epätasaisuuksien peittäminen tulisi tehdä kasvoihin sopivalla sävyllä. Et halua laittaa suurta määrää meikkiä näyttääksesi kauniilta, yksi sipaisu peitevoidetta tulisi riittää. Tärkeintä on muistaa yhdistää kaikki rajat toisiinsa. Tehdäksesi tämän, voit käyttää kahta erilaista sivellintä: pienempää nenän, huulien ja silmien ympärille, sekä isompaa poskille, otsalle ja kaulalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *