Kuriositeetit, Suu

Mitä huulipunan sävy kertoo naisesta?

huulipuna.jpgOn olemassa naisia, joilla ei ole huulipunaa meikkilaukussa. Kuitenkin suurin osa heistä kuitenkin haluisi, että heidän huulillaan olisi jotain väriä, enemmän tai vähemmän. Toinen ryhmä on naiset, jotka käyttävät värejä joista itse pitävät. Mitä naisten lempihuulipunan sävy kertoo naisesta?

PUNAINEN HUULIPUNA

Klassinen punainen huulipuna on jokaisen sellaisen naisen must-have, jotka tietävät että tyylikäs ja elegantti Audrey Hepburn tyylinen meikki toimii aina. Jos pidät punaisesta huulipunasta, olet uskollinen vanhalla Hollywood tyylille. Se ei ainoastaan kuvasta tyyliä, vaan naiset jotka käyttävät punaista huulillaan ovat myös sitoutuvia, luotettavia, lojaaleja ja johdonmukaisia.

BEIGE HUULIPUNA

Nuden sävyt huulilla kertovat itseluottamuksesta. Jos pidät nuden värisistä huulista, niin olet sinut oman kroppasi kanssa. Et tarvitse intensiivisiä värejä huuliisi näyttääksesi ja tunteaksesi oloa kauniiksi. Todennäköisesti olet minimalistinen ja todella tietoinen siitä, että et tarvitse apuvälineitä näyttääksesi kauniilta, koska salaisuus ei piile meikeissä.

PINKKI HUULIPUNA

Pinkki indikoi tyttömäisestä ulkonäöstä, koska se korostaa kasvojen nuorekkuutta. Kun valitset kirkkaan pinkin näytät, että et välitä mitä muut ovat sinusta mieltä. Pinkin sävyiset huulet on naisilla, jotka haluat olla huomion keskellä, herättävä mielenkiintoa ja aiheuttavat kohua. He ovat yleensä uskollisia ajatuksilleen ja eivätkä esitä ihmisten edessä.

VIOLETTI HUULIPUNA

Luumun sävyiset huulet voidaan tulkita kahdella tapaa – toinen on yleellinen ja sosiaalinen ja toinen on hillitty ja empivä. Violetit huulet kiinnittävät huomiota, takaavat kohteliaisuuksia ja vetävät sosiaalista elämää puoleensa. On olemassa myös riski, että violetit huulet saattaa pelottaa ja työntää ihmisiä pois, joiden mielestä näytät itsenäistä riippumattomuutta tai luulet olevasi parempi kuin muut.

VANHAN ROOSAN SÄVYINEN HUULIPUNA

Roosa indikoi hienoudesta ja lempeydestä. Sitä näkee usein jokapäiväisessä meikissä, sillä se on hyvin luonnollinen. Mikäli suosikkihuulipunassasi on vaalean pinkin sävyt, voidaan sinut yhdistää ihmiseen, joka ei juurikaan tee mitään, mutta silti saavuttaa paljon elämässään. Vaikka et paneudu meikkaamiseen ja käytät luonnollista pinkin sävyä näytät hyvältä ja saavutat paljon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *