Iho, Neuvot

Mikä on täydellisen ystävänpäivä meikin resepti?

yst-auml-v-auml-np-auml-iv-auml.jpgYstävänpäivä on jo nurkan takana, joten nyt on oikea aika etsiä tätä varten sopivat meikit. Tänään esittelen teille minun ideani täydellisestä ihosta, romanttisen lookin ja seksikkään meikin tekemättä siitä liian vahvaa tai provokatiivista. Haluan jakaa minun itsekin käyttämäni viisaat vinkkini ja tehokkaat temput kaikille teille. Tiedän, että tulet näyttämään mahtavalta.

#1 siirry pois mukavuusalueeltasi

Haluatko hurmata paremman puoliskosi? Tai haluatko vain tuntea itsesi erityiseksi päivän ajan? Motiiveillasi ei ole merkitystä, mutta lopputuloksella on. Haluan tarjota sinulle luotettavat keinot tehdä kaunis meikki joka rikkoo rajat perinteisestä joka päiväsestä meikistä. Laita hiukan punaista huulipunaa, seksikkäät rajaukset tai tee smokey-eye meikki. Päätä mitkä elementit haluat ottaa käyttöösi tänä ystävänpäivänä tunteaksesi itsesi mahdollisimman kauniiksi.

#2 Älä pakota

Aion sanoa jotain, mikä on täydellisesti äskeisen vastakohta, koska jos et pidä punaisesta huulipunasta tai tummista silmärajauksista, älä tee niitä, sillä tunnet olosi vain epämiellyttäväksi niissä. Jos et osaa tehdä sitä kunnolla (ja muista, että huono meikki tekee asioista vielä heikommat), hyppää tämän osuuden yli. On parempi näyttää hyvältä hillityssä meikissä ja tuntea itsensä hyväksi, kuin tehdä liian vahva meikki joka ei tunnu omalta.

#3 Harjoittele ystävänpäivän meikkiäsi

Jos valmistelet itseäsi ystävänpäivän illanviettoon ravintolassa tai juhlissa, on erittäin tärkeää, että meikki on todella virheetön. Kukaan ei tarvitse ennen juhlia ylimääräistä stressiä levinneistä eye-linereistä tai koko naamassa kimaltavasta aurinkopuuterista. Kaikki mitä sinun tulee tehdä, on harjoitella toivomaasi meikkiä ennen ystävänpäivää. Parempi varmana kuin katuvana!

#4 Muista kasvojen korostaminen

Ystävänpäivänä sinun tulee näyttää hurmaavalta. Älä siis unohda asianmukaista meikkiä koko kasvoilta – älä keskity ainoastaan silmiin ja huuliin. Jos on mahdollista, vaihda normaali meikkivoiteesi BB-voiteeseen. Käytä irtomineraalipuuteria tehdäksesi ihosta matan ja välttääksesi turhaa kiiltoa illalla. Korosta niitä osia kasvoista mitkä ovat parhaimmat ja mitkä tekevät sinusta nuorekkaan. Älä unohda peiteväriä silmien alla!

Muistamalla nämä muutamat säännöt ja sen, että parasta meikkiä ei tehdä kiireessä (älä nuku pommiin tai sinun tulee kiire) lopullinen tulos saa kenet tahansa polvilleen.

Onnea matkaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *