Inspiraatiot, Tuotteet

Lancome My Parisian – Kevään 2016 pastillimeikit

Lancome on esitellyt tulevan kauden meikkitulokkaat. Lancomen 2016 kesän kokoelma My Parisian on täynnä pastillisävyjä. Mitä tuotteita tästä kokoelmasta löytyy? Lancome tarjoaa kaksi uutuutta, luomiväripaletin ja metallilaatikossa olevan poskipunan, jossa pariisilainen tyyli.lancome.jpg

Lancomen kevät 2016

Ihana metallilaatikko, joka kätkee sisälleen kevätmeikkejä. Ajatuksen Lancomelle antoi kevään auringonvalo, hento tuulenvire ja tietysti onnellisuudesta joka on sydämissämme lämpiminä kevät päivinä. Lancome My Parisian kevään meikki on tarkoitettu heijastaaan kevään tunnelmaa, lasten iloa, valoa ja ihania värejä.

My Parisian Pastels – luomiväri

Pastillisävyinen luomiväripaletti Lancomelta vuoden 2016 keväälle on metallirasiassa, joka muistuttaa väriliiturasiaa. Yhdeksän kaunista sävyä on aseteltu pieniin kuutiolaatikoihin, joilla omat kannet ja jotka ovat löyhästi pakattuna rasiaan. Tämän ansiosta voit ottaa yksittäisen sävyn ulos rasiasta ja alkaa leikkiä kevään värin sävyillä. Mikä kiinnostavaa niin, My Parisian Pastels luomivärejä voi käyttää muuallekin kuin silmäluomiin, kuten leuan muotojen korostamiseen. Paletissa on yhdeksän todella hohtavaa, mehukasta kevään väriä (näiden joukossa myös kulta, pinkki, beige ja violetin sävyt). Nuo eivät ole niinkään vahvasti pigmenttisiä sävyjä, ne antavat enemmän hohtoa kuin peittoa. Lancomen My Parisian Pastelsin värit ovat hieman kostean tuntuisia.

My Parisian Cream Blush – poskipuna

Lancomen kevätmalliston poskipuna on todella kermainen koostumukseltaan. Sitä on saatavilla muutamana eri sävynä, poskipuna on pienessä pyöreässä metallisessa pakkauksessa. Ihanalla poskipunalla on mattamainen lopputulos (jota voidaan korostaa luomivärillä). My Parisian Cream Blush antaa luonnollisen tyttömäisen punan poskille, sitä on helppo laittaa ja levittää sormilla. Poskipunan lisäksi sitä voidaan käyttää muuallekin kuin leukaan, esimerkiksi korostamaan huulia tai pinkkinä luomivärinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *