Inspiraatiot, Neuvot

Kuivattaako mattahuulipuna huuliasi? Meillä on keino miten pääset siitä eroon!

Mattahuulipunat ovat olleet kova trendi jo kuukausien ajan. Eikä ihme – mattaversio herkullisista punaisista huulista näyttää elegantilta, orginellilta ja kauniilta. Kaikki eivät kuitenkaan pysty käyttämään mattahuulipunia. Mattahuulipunat kuivattavat huulia, aiheuttavat halkeilevia huulia ja ne kerääntyvät halkeamiin. Lue tästä viisi vinkkiä miten voit pohjustaa huulesi mattameikeille, jotta huulesi eivät kuivu!mattahuulipuna.jpg

1. Aloita huulien kuorinnasta

Mikä on paras keino päästä eroon kuivasta ihosta, jotta mattahuulipunaa voisi käyttää? Huulien kuorinta, tietysti. Monet meistä tekevät kasvojen kuorinnan päivittäisenä rutiinina, mutta unohdamme silti kuoria huulet. Voit tehdä huulillesi kotitekoisen kuorinnan (hunajaa ja sokeria); hiero kuorintamassaa huuliin esimerkiksi hammasharjalla.

2. Muista kosteutus

Kuten mikä tahansa muukin osa kehostamme, myös huulet vaativat oikeanlaisen kosteutuksen. Ennen kuin edes ajattelet tekeväsi huulimeikkiä, laita huulille kosteuttava voide. Taputtele, odota että se kuivuu, ja olet valmis! Voit nyt jatkaa huulien meikkaamiseen.

3. Pohjusta huulet

Teet todennäköisesti luomillesikin kunnon pohjustuksen, jotta luomiväri kestäisi paremmin ja näyttäisi intensiivisemmältä? Miksi et tekisi samaa pohjustusta huulille ennen mattahuulipunaa? Huulien pohjustaminen varmistaa, että huulien rakenne on oikeanlainen ja huulipuna levittyy helpommin sekä näyttää paremmalta. Tällä tavoin myös pieni määrä huulipunaa peittää huulet loistavasti.

4. Käytä peitevoidetta

Pompsahtavat huulet täytyy korostaa tarpeeksi hyvin, ja tällaisen efektin saamme aikaiseksi ainoastaan käyttämällä peitevoidetta ja intensiivisiä värejä. Oikeat värit saat esille oikeanlaisella pohjustuksella, mutta terävät rajat saat aikaiseksi peitevärillä. Laita pieni määrä peiteväriä huulilinjaan luodaksesi kontrastia huulien muodolle.

5. Käytä huultenrajauskynää

Aivan kuten perinteisenkin huulipunan kanssa, mattahuulipunan kanssa tulee käyttää rajauskynää. Rajauskynän sävyn tulisi olla saman sävyinen kuin mattahuulipunasi, tai hieman kirkkaampi, eikä sitä tule laittaa pohjustetun alueen yli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *