Iho, Kuriositeetit

Kosmetiikkapakkausten toinen elämä

Toiset ihmiset keräävät postimerkkejä, toiset jalkapallokortteja. Naiset pääsääntöisesti keräävät kosmetiikkatuotteita ja meikkisiveltimiä. On myös olemassa ihmisiä jotka keräävät kosmetiikkatuotteiden pakkauksia. Mihin voimme käyttää niitä ja miltä niiden jatkoelämä näyttää?

Vesipulloja voidaan käyttää kotitekoisiin hiustuotteisiin tai muihin kosmetiikkatuotteisiin. Yleensä näissä pulloissa on korkki tai pieni reikä joka helpottaa annostusta. Tuotteen annostaminen kädelle ja siitä päähän on erittäin helppoa. Ja mikä parasta, pulloojen koot ovat loistavia DIY-kosmetiikalle koska niiden hyvänä pysymisajat ovat melko lyhyitä. Pieniä pulloja voidaan käyttää myös matkoilla. Ne eivät vie paljon tilaa kassissa ja mikä parasta, voit pitää pulloa mukana myös viettäessäsi viikonloppua kavereiden kanssa.meikki.jpg

Pakkaukset, joissa on pumppu ja sumutin ovat todella käteviä. Näihin voimme laittaa voidetta tai suihkugeeliä helpompaa käyttöä varten. Pumput ja sumuttimet antavat tarkan annoksen tuotetta. Kylpyyn ja kasvopesuun yksi annostus on yleensä ihan tarpeeksi. Tämän lisäksi nämä pakkaukset ovat käteviä itsetehdyille iho- ja hiussuihkeille.

Pullot joissa on tippasuutin ovat myös erittäin käteviä. Nämä ovat käteviä, kun laitat hiuksiisi tai kasvoihisi öljyä. Voit laittaa öljyä isosta pullosta pienempään jossa on tippasuutin, ja näin ollen helpotat tuotteen käyttöä.

Pienet pakkaukset jotka tulevat luomiväreistä, silmävoiteista ja peitevoiteista ovat aina hyödyllisiä. Yleisesti ne ovat pieniä ja ovat sievissä astioissa. Niihin ei tietysti mahdu suurta määrää uutta kosmetiikkatuotetta, mutta ne mahtuvat kätevästi jokaiseen kassiin ja esimerkiksi matkaan mukaan. Voit myös laittaa näihin astioihin itsetekemääsi huulivoidetta, huulikuorintaa tai kynsinauhavoidetta.

Pidä sihdilliset puuteripakkaukset pidempään. Joissakin puutereissa on kamalat pakkaukset – muoviset, heikkolaatuiset ja usein kansi falskaa. Tästä syystä meidän tulisi ottaa lempipuuterimme ja laittaa se sellaiseen pakkaukseen joka on tehty kiinteistä materiaaleista. Ja mikä parasta, tässä pakkauksessa on sihti. Tämä pienii elementti tekee meikkaamisesta paljon helpompaa ja saat pidettyä meikkilaukkusi puhtaampana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *