Iho, Kuriositeetit

Kosmeettiset temput, jotka tekevät jokaisen tytön elämästä helpompaa

Meikin laittaminen on aikaa vievää ja jokainen nainen voi vahvistaa tämän. Meidän onneksemme on olemassa meikki temppuja jotka helpottavat elämäämme suunnattomasti. Kasto miten kiinnität tekoripset, miten puhdistat meikkisiveltimet ja kuinka saat hiuksesi ojennukseen.

Kuinka laittaa tekoripset?

Ripsien kiinnittämiseen voi liittymä monia erilaisia ongelmia. Joskus emme saa niitä muotoiltua täydellisesti silmän muotoon. Toiselta puolelta ne ovat kiinni ihossa mutta toiselta puolelta ihan jossain muualla. Mitä voimme tehdä? Leikkaa ripest kahteen tai kolmeen osaan ja kiinnitä ne erikseen. Varmista, että palat ovat tarpeeksi lähellä toisiaan. Jos et onnistu tässä, lisää vielä yksittäisiä ripsitupsuja.meikki.jpg

Kuinka saada hiukset ojennukseen?

Vauvahaituvat, hiukset, jotka kasvavat hiusrajassa mutta eivät kasva pitkiksi. Jos haluat harjata ne, käytä vanhaa (mutta puhdasta) hammasharjaa jossa on hiuslakkaa. Kiharoiden kestävyys on toinen ongelma johon usein törmäämme. Tähän on olemassa kaksi ratkaisua. Ensinnäkin, suihkuta hiukan hiuslakkaa käsiisi ja varovaisesti kampaa hiuksiasi sormilla ja käsillä. Toinen ratkaisu on hiukan monimutkaisempi ja aikaa vievämpi. Laita hiukan geeliä hiuksiin ja pidä päätä maljan yllä, jossa on kuumaa vettä. Odota, että hiukset kovettuvat höyrystä.

Mitä tehdä ylimääräiselle luomivärille joka varistee?

Jos et halua halua levittää puuteria niille alueille joihin luomiväriä on varissut, niin käytä teippiä. Pyöritä teippi sormiesi ympärille liimapinta ulos päin ja taputtele varissut luomiväri pois poskiltasi. Tämä sama tekniikka toimii myös ylimääräiselle luomivärille luomillasi, varsinkin jos häivyttäessä laitoit vahingossa liikaa värillistä luomiväriä. Voit myös käyttää teippiä puhdistaaksesi pensselisi. Pyyhkäise likaista pensseliä pari kertaa teipin päältä päästäksesi eroon meikistä ja pölystä. Mitä temppuja sinä käytät?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *