Suu, Tuotteet

Keväälle 2016, Clinique julkaisia muutamia innovatiivisia kosmetiikkatuotteita

Keväälle 2016, Clinique julkaisia muutamia innovatiivisia kosmetiikkatuotteita. Yksi niistä on huulivoide, jossa on kuorinta: Clinique Sweet Pots, eli Sugar Scrub & Lip Balm (sokerikuorinta ja huulivoide). Kuorinta ja voide samassa mullistavat meikkimarkkinat, vaikka hinta onkin mitä on.Sweet-Pots-Sugar-Scrub-and-Lip-Balm

HARMONINEN YHDISTELMÄ HUULILLE

Sweet Pots Sugar Scrub & Lip Balm ovat kaksi tuotetta yhdessä pakkauksessa. Ulkonäöllisesti se näyttää herkulliselta macaron-leivokselta; siinä on kaksi kerrosta, toinen puoli on sokerikuorinta ja toinen on kosteuttava sekä värjäävä huulivoide. Lip balm and scrub Clinique Sweet Pots on erittäin harmoninen yhdistelmä. Käyttämällä sokerikuorintaa huulilla voimme poistaa kuolleet ihosolut herkiltä huulien iholta, ja näin ollen saamme tasaisen ja pehmeän pinnan. Perään kuitenkin kannattaa muistaa laittaa hoitavaa huulivoidetta, joka antaa luonnollisen hehkun haluamassasi sävyssä.

MONIA SÄVYJÄ

Sweet Pots Sugar Scrub & Lip Balm Cliniquelta on tuote, joka sopii kaikille ihotyypeille. Se on saatavilla kuudessa eri herkullisessa värissä ja erittäin pigmenttipitoisissa väreissä, joita voit vaihdella tyylin tai mielialan mukaan. Väri peittää ja levittyy paremmin, kun huulien iho on ensin tasoitettu sokerikuorinnalla.

  • Candies Cassis & classic purple
  • Citron Bleu & sky blue
  • Orange Blossom & intense orange
  • Pink Framboise & neon pink
  • Red Velvet & deep red
  • Sweet Rose & powder, dark pink

KÄYTTÖ

Valmistele huulet väriä varten hienostuneella sokerikuorinnalla ja huulihieronnalla. Poista kuorinta-aine huulilta nenäliinalla/pehmeällä paperilla. Käytä sokerikuorintaa maksimissaan kolmesti viikossa, jotta huulet eivät ärsyynny. Pehmeille huulille voit levittää värjäävää huulivoidetta, joka ei ainoastaan anna huulille intensiivistä sävyä, vaan myös kauniin kiillon ja pitkäkestoisen kosteuden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *