Kuriositeetit, Suu

Juicy Shaker Lancômelta – Ravista, kierrä ja käytä

Voisi kuvitella, että olisi mahdotonta keksiä mitään uutta kun kyse on huulikiilloista. Kuitenkin useasti huomaamme, että valmistajien mielikuvituksella ei ole mitään rajaa ja he voivat tehdä yksinkertaisellekkin tuotteelle uuden ilmeen. Kuten tässä tapauksessa Lancômen uusi huulikiilto Juicy Shaker. Mitä ihmeellistä siinä on?lancome.jpg

Kaksivaiheinen huuliöljy

Kuulostaa hieman oudolta, sillä yleensä olemme tottuneet, että huuliöljyjä käytetään kosteuttamaan huulien herkkää ihoa. Lancôme meni vielä pidemmälle ja esitteli Juicy Shakerin – runsaspigmenttinen huulikiilto jossa kaksivaikutteinen koostumus. Mitä ilmiömäistä on tässä tuotteessa? Kätevä pakkaus (muistuttaa minijuomasheikkeriä), jossa väri ja ravitseva öljy samassa. Aineet sekoittuvat keskenään kun pulloa ravistetaan. Tästä syntyikin tuotteen iskulause: ravista, käännä ja rakastu.

Ravista värin voimaa

Asia mikä tekee Juicy Shakeristä ainutlaatuisen on sen kaksivaikutteinen koostumus ja öljy. Se on harvinainen yhdistelmä huulimeikki kosmetiikkatuotteissa. Juicy Shaker on innovatiivinen huulikiilto, joka ihastuttaa maulla, tuoksulla ja värillä, mutta myös ennen näkemättömällä tekniikalla ja levittimellä. Juicy Shakeriä saa seitsemässä eri herkullisessa sävyssä. Sen levitinsieni on kartionmallinen. Sen avulla saat aikaan halutun intensiivisen värin, huulet pysyvät pehmeinä, satiinisina ja ilman tahmeaa tunnetta.

Uusi aikakausi huulimeikkissä

Lancôme esitteleehuulimeikin käyttämisen uudet tuulet. Ei enää riitä, että valitset värin ja laitat sitä huulille. Nyt naisten, jotka käyttävät Juicy Shakeriä tulee ravistaa, laittaa ja hämmästyä sen vaikutuksesta. Valmistaja kuvailee tuotetta huulikiilto 3.0 – uuden ajan kosmetiikkatuotteena, joka tuo yhteen kaksi legendaarista tuotetta: Lancômen Shaker huulikiillon ja Juicy Tubes huulikiillon vuosituhannen vaihteesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *