Inspiraatiot, Kuriositeetit

Itkuiset huulet. Mikä on tämä uusi meikkitrendi?

Meikkitrendeillä on ollut tapana yllättää meitä lähiaikoina. Oli kausia jolloin huulien tuli olla matat, neonväriset tai häivytetyt. Kuitenkin tulevalle keväälle on uusi trendi itkuiset huulet, jotka.. Näyttävät itkuisilta huulilta. Outoa? Ei välttämättä.

Varmasti moni teistä on jo huomannut, että itkemisen jälkeen kasvot näyttävät raikkaalta. Kuinka tämä on mahdollista sillä kasvot eivät koskaan näytä hyvältä itkiessä? Kuitenkin puoli tuntia itkemisen jälkeen kasvot näyttävät todella raikkailta. Kyyneleet saavat silmät näyttämään luonnollisesti lasimaisilta, kosteilta ja raikkailta. Itkemisen jälkeen poskista tulee heleän pinkit ja huulista pehmeät sekä hieman turvonneet. Näin ollen itkemisen jälkeen naisen kasvot voivat olla seksikkäät.itkuiset-huulet.jpg

Millaiset ovat itkuiset huulet?

Uusin meikkitrendi itkuiset huulet on meikki, jossa teemme huulista sen näköiset kuin ne ovat itkemisen jälkeen. Miltä sellaiset huulet näyttävät? Itkuiset huulet ovat pehmeät, hienostuneen pinkit ilman selkeitä ääriviivoja. Ovat täyteläiset, eivätkä ainoastaan intensiivisen värin takia vaan itkemisen aiheuttaman turvotuksen ansiosta. Kuinka tehdä huulista hieman häivytetyt ja turvonneet? Sinun täytyy joko itkeä tai… voit kokeilla meikkitrikkejä.

Kuinka saada aikaan itkuiset huulet?

Bloggaajien suosiossa olevat itkuiset huulet eivät ole niin vaikea tehdä. Seuraavaksi esitellään ohje itkuisiin huuliin. Ennen kuin aloitamme on mainitsemisen arvoista, että itkuisiin huuliin parhaiten toimii luonnollisen väriset huulipunat, (nude, persikka tai vaaleanpunainen), jotta ne sopivat yhteen huulien luonnollisen sävyn kanssa.

KUINKA TEHDÄ ITKUISET HUULET

Aluksi laita huulivoidetta, rajauskynää tai huulipunaa valitsemallasi sävyllä ylä- ja alahuulien keskikohtaan. Seuraavaksi, sormenpäällä levitä sävy koko huulelle taputtelemalla. Meikin säännöstelyyn liittyvät vaikeudet voidaan voittaa käyttämällä väritöntä huulivoidetta, kasviöljyä (esim. kookos) tai muita kosteuttavia tuoteita (esim. hunaja tai vaseliini).

To underline crying lips you can move the colour a bit above the upper lip, so it would fade in cupid’s bow. This step will not only give expressive look to the lip make-up, but will also imitate optically bigger upper lip, like right after crying. It is important in this make-up, for lips products to not only stick to natural lip contour, but to slightly cross their edges.

Korostaaksesi itkuisia huulia, voit levittää väriä hieman ylähuulen yläpuolelle, jotta se häivyttyy amorinkaareen. Tämä ei ainoastaan anna kaunista lopputulosta huulimeikille, vaan se myös tekee ylähuulesta optisesti isomman näköisen, aivan kuten itkemisen jälkeen. Tässä meikissä on tärkeää, että käyttämäsi tuotteet ovat sävyiltään lähellä luonnollista huulten sävyä ja että muistat hieman viedä värin yli rajojen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *