Iho, Tuotteet

Dairy Fun – Kylpysarja Delialta


Alkuperäiset tuoksut, silmiä hivelevät värit, ravitsevat kylpykosmetiikat – näitä kaikkea saat Delian Dairy Funista. Tämä kokoelma sisältää kuorintoja, ihovoiteita, suolaa, geelejä ja kylpypommeja sekä käsivoiteita. Dairy Fun on maito-hedelmä yhdistelmä aromaattista ravitsevaa kosmetiikkatuotetta ihanissa pakkauksissa, eli keraamisissa purkeissa.

Maito-Hedelmä kylpy Dairy Funilta

Dairy Fun on kokoelma erilaisia kauneustuotteita, jotka on tarkoitettu kylvyssä käyntiin. Nämä tuotteet on kyllästetty luonnonmineraaleilla sekä ravitsevilla ainesosilla. Siinä on raikastavia, puhdistavia ja rentouttavia vaikutuksia. Kaikesta tästä voi kiittää erityisiä aromeja jotka Delia Cosmetics tarjoaa. Heidän valikoimissaan ovat: jugurri, maito ja hunaja, kookos, suklaa tai hedelmät (viettelevä mustikka, aromaattinen mansikka tai intensiivinen persikka). delia.jpgLaaja valikoima tuoksuja antaa sinun täyttää huoneesi lempituoksullasi Dairy Funilta, joka on rentouttava vaikutus. Delia Cosmetics muuttaa normaalin kylpyhetken erityiseksi rentoutumishetkeksi, ja valitut tuotteet myös aktiivisesti kosteuttavat ja rikastavat ihoasi ravitsevilla ainesosilla.

Dairy Funin toinen elämä

Delia Cosmetics on ekologinen yritys, joka tukee “anna toinen elämä pakkaukselle” – kampanjaa. Dairy Funin kosmetiikkatuotteet on pakattu keraamisiin purkkeihin. Jokainen voi auttaa ympäristöä säästämällä pakkaukset joita ei voi kierrättää. Delia haastaa tuotteidensa käyttäjät käyttämään mielikuvitusta – osta oma lempi Dairy Fun tuotteesi ja käytä tyhjä purkki vaasina, kukkapurkkina, kynätelineenä tai vaikka koriste-esineenä. Keraaminen suolapurkki sopii vaikka vanulappujen purkiksi, tai vaikka karkkirasiaksi! Delia Cosmetics aktiivisesti suojelee ympäristöä, ja tästä syystä heidän tuotteensa ansaitsevat aromaattisten ja ravitsevien kylpytuotteiden rakastavien ihmisten huomion.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *