Iho, Tuotteet

Alteya Organics – Kaikkein kallein orgaaninen öljy Rosa Damascenalta

aletya-organics.jpgEssentiaalisten öljyjen ominaisuudet tulevat kokoajan enemmän ja enemmän arvostetuiksi kun ruusuöljyt ovat nostaneet suosiotaan. Kaikkein kallein orgaaninen öljy tulee Rosa Damascenalta, joka kasvaa Ruusuniityillä (The Valley of Roses) Bulgariassa. Alteya Organics on brand, joka erikoistuu ruusuöljyihin ja on johtava yhtiö Rosa Damascenan viljelyssä.

Miksi Aletya Organics?

Se on brändi, joka loistaa korkealla laadulla tuotteissaan. Kiitos kehittyneiden laboratorioiden, ekologisen viljelyn joka tuottaa oikeita biodynaamisia kasveja, patentoidun ja sertifikoidun tuottamisen, tämä orgaaninen öljy Alteya Organics yritykseltä on mahdollinen, ja se näkyy hinnassa.

Miksi Rosa Damascena öljy?

Rose Otto öljy, toisin sanoen öljy joka on uutettu Rosa Damascenasta Bulgariassa, on yksi kalleimmista maailmassa. Se johtuu siitä, että yhden tipan saamiseksi uutetta, tarvitset 2000 kukkaa, ja 2.2dl öljypulloon käytetään yli 3000kg ruusuja. Alteya Organics takaa, että heidän essentiaalisella öljyllä ei ole viimeistä käyttöpäivämäärää, ja että se antaa saman tehon ja tuloksen vaikka välissä olisi vuosikymmeniä. Sitä voidaan myös käyttää kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille (myös vauvoille).

Mitä ominaisuuksia Rosa Damascena Otto essentiaalisessa öljyssä on?

Pääsääntöisesti se on lääkkeellinen öljy, joka eliminoi lähes kaikki iho-ongelmat – aina aknesta tulehduksiin (eczema), sekä se virkistää. Alteya Organics öljy on kaikkein arvokkain öljy kosmetiikkatuotteissa. Se on ravinteiden ja lääketieteellisten hyötyjen lisäksi aromaterapeuttinen.

Kaikkein tärkeimmät edut Rosa Damascena essentiaalisissa öljyissä Alteya Organicsilta:

  • antioksidanttiset ominaisuudet (virkistävä),
  • lääketieteelliset ominaisuudet (uudistuminen ja ihon korjaaminen),
  • joustavuus ominaisuudet (ryppyjen tasoitus),
  • anti-inflammatoriset ominaisuudet (parantaa ekseeman, akne),
  • normalisoi rauhaset,
  • parantaa arvet, raskausarvet ja värierot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *