Inspiraatiot, Neuvot

6 vinkkiä millä näyttää hyvältä ilman meikkiä

Luonnollinen lookki on uusin trendi ja pehmeä meikki (meikkaus, joka näyttää siltä ettet olisi meikannut) saavuttaa enemmän suosiota päivä päivältä. Me haluamme näyttää raikkaammilta käyttämättä turhaa hirveää määrää meikkituotteita, ja muutama syistä tähän ovat se, että se vie liikaa aikaa, ja se ei anna sitä lopputulosta mitä olisimme toivoneet. Tästä syystä me olemme täällä vastaamassa kaikkein tärkeimpään kysymykseen: Miten näyttää hyvältä ilman meikkiä, muutamassa minuutissa?

Ensinnäkin, poista kaikki ylimääräiset karvat kasvoista, eli nypi kulmakarvat. Sinun tulisi muistaa, että kulmakarvojen muotoilu ja siistiminen voi muuttaa yleistä lookkiasi todella paljon, ja ne antavat silmillesi kauniit kehykset. Muista myös huolehtia mahdollisista poski- ja viiksikarvoista. Voit käyttä tähän pinsettejä tai kasvovaha. Toiseksi, sinun tulee stimuloida verenkiertoa. Me kaikki tiedämme, että kirkas iho on jokaisen naisen paras ystävä, ja voit saada sen simppelillä värin parannus tekniikalla joka stimuloi verenkiertoa. Tehdäksesi tämän, sinun tulee hellävaraisesti ja varovaisesti taputella kasvojasi kämmenillä. Taputtelu parantaa verenkiertoa ja ihosi saa terveen hehkun.luonnollinen-lookki

Kolmas asia joka sinun tulisi muistaa, on se, että kuiva iho ei koskaan näytä hyvältä, joten sinun tulisi käyttää jotain ohutta kasvoille tarkoitettua kosteusvoidetta. Laita voidetta kasvoillesi parantaaksesi niiden yleisilmettä. Muista, että voide ei saa olla liian paksu tai rasvainen, sillä se tekee ihostasi väärällä tavoin kiiltävän. Jos päätät jättää meikin tällä erää pois, muista laittaa kasvoille asianmukainen suojaava voide.. Neljänneksi, huolehdi huulistasi. Sinun tulisi antaa huulillesi aikaa edes muutama minuutti päivästä voiteluun, sillä jos ne ovat halkeilevat ja kuivat, et koskaan tule näyttämään niin kauniilta kuin haluaisit. Tee nopea huulien kuorinta (esim. sokerilla) ja laita hiukan kosteuttavaa voidetta tai vaseliinia. Ihostasi tulee kaunis ja se alkaa hehkua samettisesti.

Viidenneksi, silmiesi valaiseminen on tärkeää, eli peitetään ne tummat silmänaluset, jotka yleensä aamuisin ilmestyvät silmien alle. Voit peittää ne vaalentamalla hiukan silmien aluetta. Ja kaikki tämä tietysti ilman korostuskynää! On parasta käyttää hiukan voidetta, jossa on peilaavia ainesosia. Kuudenneksi, korosta silmiä; se on yhtä tärkeää kuin ihosi korostaminen. Miten teet sen ilman meikkiä? Pidä huolta ripsistäsi, ja paras tapa tehdä se, on kääntää ne ripsien taivuttimella. Saadaksesi niihin terveen hehkun, voit myös liästä niihin hiukan ravitsevaa voidettta tai vasewliinia – Ne näyttävät paksummilta ja terveemmiltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *