Inspiraatiot, Tuotteet

3D huulet: Sävytetty huulivoide Cailyniltä

s-auml-vytetty-huulivoide.jpgOlemme puhuneet kasvojen varjostamisesta sekä hiusten kerrostamisesta. Nyt tulee aika 3D huulille. Sävytetty huulivoide Cailynilta takaa kauniit huulet 18 herkullisella sävyllään. Kuinka käyttää niitä kolmiuloitteiseen vaikutelmaan?

Sävytetty huulivoide Cailyniltä on uniikki muutamastakin syystä. Ensinnäkin, sitä on saatavilla 18 eri sävyssä. Näitä ovat: Cotton Candy, Bubble Gum, Sunburst, Autumn Sun, Natural, Fiesta, Mocha, Big Apple, Velvet Rose, Cherry Chocolate, Nougat, Apple Pink, Coral, Acid Pink, Scarlet, Baby Breath, Cherry Blossom, Mauve. Kaikki nämä ovat mattasävyjä, eli jos haluat huuliisi kiiltoa, käytä Pearly Shimmer Balmia. Eli, voimme siis yhdistää sävyä Cotton Candy Pearly Shimmer Balmin kanssa tai vaikka Angelic Whiteä tai Sugar Pinkkiä (jälkimmäinen takaa enemmän kiiltoa).

Toisekseen, Cailynin huulivoide sisältää erityisiä ainesosia, jotka takaavat kolmiulotteiset huulet. Heille, joilla on ohuet huulet, tulevat olemaan erityisen onnellisia tuloksesta, koska tämä tuote tekee huulista optisesti isomman näköiset. Tämä efekti kestää koko päivän, joten sinun ei tarvitse fiksailla sitä pitkin iltaa. Mattasävyt huulikiilteellä tekevät huulille 3D efektin, josta kaikki ystäväsi voivat olla kateellisia.

Mutta, myös parhaimmissakin meikeissä on huonojakin puolia. Cailyn sävytettävässä huulivoiteessa on melko uniikki pullo. Se ei ole klassinen pitkä tuubi jonka tunnemme. Se on pyöreä, tasainen ja sen päälle on liitetty pieni sivellin jolla tuotetta voi levittää. Mutta tietysti joillekin naisille tämä voi olla parempi: erityinen sivellin jolla laittaa tuotetta. Mutta, purkki ei ole välttämättä sellainen, jonka haluaisit sujauttaa laukkuusi ja se saattaa aiheuttaa enemmän ongelmia kuin hyötyjä. Ja mehän tietysti haluaisimme pitää huulikiiltomme aina helposti saatavilla, eikö niin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *