Inspiraatiot

10 muotoilusaippuaa, joilla luot upean ilmeen. Tutustu suosikkeihimme!

Jos olet kiinnostunut kulmakarvojen muotoilusta, olet varmasti kuullut yhdestä kuumimmista kulmatrendeistä – saippuakulmakarvoista. Kulmien muotoilu saippualla on tämän kauden sensaatio, vaikka tämä tekniikka on tunnettu jo jonkin aikaa. Mistä on oikein kyse?

Saippuakulmakarvoilla tarkoitetaan tietysti kulmien muotoilua saippualla, ja se voi olla loistava vaihtoehto pomadelle, kulmakynälle tai puuterille. Ilman sävytettyjä kulmatuotteita voit luoda hyvin luonnollisen näköisen vaikutelman, vaikka muotoilusaippuat sopivatkin myös mainiosti edellä mainittujen tuotteiden pohjaksi. Olemme laatineet listan 10 listaykköseksi nousseesta muotoilusaippuasta, jotta voisit valita itsellesi niistä parhaan.

10 PARASTA KULMIEN MUOTOILUUN TARKOITETTUA SAIPPUAA/

Nro 1. Nanobrow Eyebrow Styling Soap

Tämä on oikea muotoilusaippuoiden mestari ja tuhansien kuluttajien kiistaton suosikki sekä luottotuote maailmankuulujen meikkitaiteilijoiden keskuudessa. Sen avulla voit luoda ammattimaisen näköiset kulmakarvat, jotka tekevät vaikutuksen kaikkiin vain silmänräpäyksessä. Tällä saippualla on ainutlaatuinen geelimäinen koostumus, joka liukuu täydellisesti kulmakarvoihin ilman tahmeaa lopputulosta tai paakkuja. Sen avulla luot täydellisen kulmakarvojen ilmeen mihin tahansa tilaisuuteen. Mikä tärkeintä – tämä saippua toimii ilman vettä! Voit levittää sitä milloin vain ja missä tahansa. Nanobrow Eyebrow Styling Soap korostaa luonnollisia kulmakarvoja ja tekee niistä selkeämmät ja kesyttää itsepäisimmätkin karvat. Sillä saat täydelliset kulmakarvat ilman ylimääräistä vaivaa! Jopa ohuet ja heikot kulmat voivat näyttää tämän tuotteen avulla täyteläisemmiltä. Kauho vain hieman saippuaa harjaan ja muotoile kulmiasi, kunnes ne saavuttavat halutun muodon. Valmis! Ei enää hankalaa kulmien muodon hahmottelua. Ole trendikäs Nanobrow’n kanssa ja luo upeat saippuakulmakarvat. Saippua toimii hyvin sellaisenaan, mutta sitä voidaan käyttää myös erinomaisena pohjana sävytettyjen kulmameikkituotteiden kiinnittämiseen. Ei ole parempaa tapaa muotoilla ja huolitella kulmia. Hanki Nanobrow Eyebrow Styling Soap ja kulmakarvasi näyttävät aina tyylikkäiltä.

Lisää tietoa voi löytää viralliselta kotisivulta nanobrow.fi

Nro 2.West Barn Co. Soap Brows + Prep Mist

Suoraan Hollywoodista peräisin olevan saippuakulmatrendin innoittama muotoilusaippua. Tämä ihmeidentekijä on luotu korostamaan päivittäistä kulmameikkiäsi. Olivatpa kulmasi sitten harvat ja ohuet tai kurittomat ja paksut, tämä saippua toimii aina täydellisesti! Se jättää kulmasi siistiksi, virheettömiksi ja upeiksi. Alkuperäinen West Barn Co. muotoilusaippua on ihan oma trendinsä verkossa. Kätevä, pieni pakkaus sopii täydellisesti pieneenkin käsilaukkuun sujautettavaksi. Valmistajan mukaan se on täydellinen tuote kaikille kulmatyypeille. Aivan oikeasti! Älä huoli, jos et saa toivottua vaikutelmaa ensimmäisellä kerralla. Tarvitset jonkin verran aikaa selvittääksesi, kuinka paljon tuotetta tarvitset pitämään kulmasi paikoillaan. Harjoitus tekee mestarin niin sanotusti. Soap Brows ja erityinen esikäsittely sumute luotiin luonnollisen näköistä kulmien muotoilua varten. Kostuta saippuaa tai spoolie, kunnes siitä tulee muokattavaa ja käyttövalmista. Kauho tuotetta kätevään spoolieen ja harjaa kulmakarvat varovasti läpi, jolloin tuote peittää kulmakarvat tasaisesti. Muutaman käyttökerran jälkeen sinusta tulee ammattilainen.

Nro 3. Anastasia Beverly Hills Brow Freeze

Tämä kiinteyttävä muotoilusaippua antaa sinulle upeiden pörröisten kulmien vaikutelman. Harjatut kulmakarvat ovat juuri nyt suurin trendi, joten niiden luomiseen tarvitaan pitkäkestoinen tuote. Tämä monikäyttöinen läpinäkyvä vaha sopii kaikille ihonväristä ja kauneustyypistä riippumatta. Etenkin helppo ja kätevä vedetön levitys houkuttelee kuluttajia. Tuote pitää kulmakarvat hyvin paikoillaan ilman, että ne hilseilisivät tai jäykistyisivät luonnottoman näköisiksi. Tämä vegaaninen tuote on alkoholiton, parabeeniton ja öljytön.

Nro 4. Lamel – Brow Fixing Soap

Läpinäkyvä muotoilusaippua, jonka mukana tulee kartiomainen spoolie. Se on luotu kaikille niille kuluttajille, jotka eivät ole tyytyväisiä kulmakarvojensa luonnolliseen ulkonäköön. Se antaa laminoidun vaikutelman moneksi tunniksi! Se levittyy vaivattomasti, sen geelimäinen koostumus paksuntaa kulmia visuaalisesti, ja ennen kaikkea se on kestävä ja aina helppo käyttää. Sivele tuotetta kulmakarvoihin spoolien avulla ja anna niille unelmiesi muoto. Lamelin muotoilusaippua antaa välittömän muotoilu- ja kiinnitystehon.

Nro 5. Patrick TA Major Brow Shaping Wax

Tämä muotoilusaippua lisää hienovaraista väriä kulmakarvoihin ja säilyttää niiden muodon tuntikausia. Sen ainutlaatuinen koostumus paitsi muotoilee kulmakarvat myös tukee niiden ravitsemusta ja uudistumista. Patrick TA Major Brow Shaping Waxilla varmistat, että luot nopeasti täydellisen muodon kulmakarvoillesi. Tämä kulmien muotoilusaippua kesyttää nopeasti ja helposti myös itsepäisimmät kulmakarvat ja lisää samalla niiden määritelmää. Eikä sinun edes tarvitse korjailla meikkiäsi päivän mittaan! Koostumus sisältää ravitsevaa glyseriiniä, joka antaa kulmakarvoillesi kauniin kiillon ja terveen elinvoimaisen ilmeen. Lisäksi se pysäyttää kulmakarvojen ohentumisen ja kosteuttaa niitä syvältä sisältäpäin. Toinen keskeinen ainesosa on oliiviöljy, joka hoitaa kulmakarvojen alueen herkkää ihoa tehden siitä sileän ja miellyttävän. Aktivoi koostumus pisaralla vettä tai kiinnityssuihkeella. Annostele saippuaa sitten spoolieen ja kampaa puhtaat kulmakarvat läpi alhaalta ylöspäin. Luo haluamasi muotoiset kulmakarvat juuri haluamallasi tavalla. Tämä muotoilusaippua varmistaa, että voit aina luoda täydelliset kulmakarvat.

Nro 6. Hulu eyebrow styling soap

Setti sisältää muotoilusaippuan ja kaksipuolisen harjan, jossa on kätevä spoolie. Hulun muotoilusaippua takaa, että voit luoda kulmakarvasi juuri siten kuin haluat ja ne kestävät koko päivän. Saat vihdoinkin hallintaan kurittomat, väärään suuntaan työntyvät kulmasi. Tässä kulmien muotoilusaippuassa on geelimäinen koostumus, joka ei jätä jälkeensä valkoisia jäämiä. Se antaa erinomaisesti kestävän meikin 24 tunniksi. Sitä voidaan käyttää myös muiden tuotteiden kanssa luomaan upeita meikkejä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Hulu P134 -sivellin on merkittävä työkalu, joka helpottaa saippuan levittämistä. Vaikka et olisikaan kovinkaan taitava, voit helposti muotoilla kulmakarvat sen avulla. Voit vihdoin viedä kulmameikillesi aivan uudelle tasolle.

Nro 7. Makeup Revolution Rehab Soap + Care

Tämä hämmästyttävä kulmien muotoilusaippua antaa kulmillesi trendikkäimmän muodon. Saippuan koostumus on rikastettu risiini- ja jojobaöljyllä, jotka ravitsevat, kosteuttavat ja elvyttävät kulmakarvoja. Sen avulla kulmakarvasi näyttävät tyrmääviltä jopa ilman meikkiä! Makeup Revolutionin Rehab Soap + Care -muotoilusaippualla kulmien muotoilusta ja ravitsemuksesta tulee sensaatio. Sen avulla päivittäinen kulmien muotoilu vie vain hetken arvokasta aikaasi. Ravitsevia ainesosia, jotka antavat häikäisevän vaikutuksen, ei ole testattu eläimillä. Sinun tarvitsee vain suihkuttaa saippuaan vettä, kauhoa varovasti tuotetta spooliella ja levittää se kulmakarvoihin. Koe, kuinka helppoa, pitkäkestoista ja tarkkaa meikkaaminen voi parhaimmillaan olla!

Nro 8. MUA Makeup Academy Brow Define

Haaveiletko kauniisti muotoilluista kulmakarvoista? Tämä muotoilusaippua on tehty sitä varten. Se korostaa luonnollista hehkuasi ja luo upean kehyksen silmillesi. Tästä lähtien päivittäinen kulmakarvojen muotoilu on helppoa ja miellyttävää. Voit muotoilla kulmakarvat yhdessä hetkessä, antaa niille halutun muodon ja luoda näyttävän meikin mihin tahansa tilaisuuteen. Läpinäkyvä koostumus tekee varmasti vaikutuksen. Levitä vain vähän tuotetta spoolieen ja harjaa kulmia, kunnes saat halutun vaikutelman.

Nro 9. Ibra Makeup Brow Soap

Rakastut varmasti tähän kulmien muotoiluun tarkoitettuun saippuaan. Se on läpinäkyvä ja helppokäyttöinen, joten kulmien muotoilusta aamuisin tulee taatusti jatkossa paljon miellyttävämpi kokemus. Samettinen koostumus päällystää jokaisen kulmakarvan tasaisesti, mutta ei kuitenkaan liimaa niitä yhteen. Se kovettuu hyvin nopeasti eikä jätä valkoisia jäämiä. Kun olet levittänyt saippuan, voit myös levittää suosikkimuotoilutuotettasi, kuten puuteria, pomadea tai kulmakynää. Tämä merkittävä saippua on kestosuosikki maailmanlaajuisesti, ja monet kuluttajat luottavat sen tehoon.

Nro 10. TooD Turn It On Soap Brows

Tarvitsevat vain kätevä spoolie ja vähän vettä, jotta tämä muotoilusaippua muotoilee kulmasi. Se antaa pitkäkestoisen pidon ja täydellisesti korostetut ja tuuheat kulmakarvat. Levitä tuote varovasti spoolien avulla hienovaraisen ja luonnollisen ilmeen saavuttamiseksi. Tehostaaksesi vaikutusta voit lisätä ylimääräisen kerroksen luodaksesi näyttävät ”tuuheat kulmakarvat”. Tämä muotoilusaippua on nyt todella trendikäs! Se toimii hyvin riippumatta siitä, ovatko kulmakarvasi tuuheat ja itsepäiset vai ohuet, harvat ja tuskin näkyvät. Kokeile kuitenkin, mikä on paras veden ja saippuan suhde, jotta saat haluamasi lopputuloksen. Valitettavasti tuotteen mukana ei tule spoolieta, mikä on suuri miinus.