Inspiraatiot, Neuvot

Nanobrow Eyebrow Styling Soap. Oma kulmakarvojen asiantuntijasi

Kulmakarvojen Muotoilusaippua Nanobrow

Haluaisitko paksut ja tuuheat kulmakarvat? Nyt se on mahdollista! Sano hyvästit pelkälle haaveilulle ja tartu Nanobrow Eyebrow Styling Soapiin. Nanobrow’n väritön muotoilusaippua tekee ohuista, harvoista ja hyvin vaaleista kulmakarvoista tuuheammat, ilmeikkäämmät ja yksinkertaisesti upeat.

Tutustu geelimäiseen Nanobrow Eyebrow Styling Soapiin

Nanobrow Eyebrow Styling Soap, joka on varustettu ainutlaatuisella spoolilla, on kätevä apuri silloin, kun haluat luoda nopeasti kestävän meikin. Voit luoda virheettömän, yksityiskohtia myöden viimeistellyn ilmeen sekä luonnolisen arkimeikin. Saippua toimii hyvin niin vähän taiteellisemman kuin perusmeikin luomiseen. Se pitää kulmakarvasi paikoillaan monta tuntia – ilman ylimääräistä korjailuja!

Nanobrow Eyebrow Styling Soap

Sillä ei ole mitään merkitystä, onko sinulla on ohuet kulmakarvat, jotka kaipaavat lisää volyymia, vai omistatko jo luonnostaan tuuheat ja paksut kulmakarvat – Nanobrow on luotu kaikkia varten! Nanobrow’n kosmetiikan avulla voit luoda upean lopputuloksen itse kotona. Haluaisitko siis saada laminoidun vaikutelman kulmiisi? Nanobrow’lla se on mahdollista! Käyttämällä tätä muotoilusaippuaa kulmakarvoistasi tulee täyteläisemmät, tuuheammat ja paksummat. Kaiken lisäksi saat aseteltua ne juuri haluttuun muotoon. Nanobrow Eyebrow Styling Soap sopii kaikille kulmakarvoille ja tuottaa täysin ainutlaatuisia, näyttäviä tuloksia.

nanobrow eyebrow styling soap

Miten Nanobrow Eyebrow Styling Soap toimii?

Saippuan geelimäinen koostumus on vahvempi kuin kulmageeli ja puolestaan kevyempi kuin vaha. Unohda valkoiset tuotejäämätä ja kokkareet, jotka ovat tavallisen saippuapalan käytön haittapuolia. Kätevän spoolin avulla tuote levittyy helposti. Lisäksi saippua jähmettyy hitaasti, joten sinulla on riittävästi aikaa muokata kulmiesi muotoa tai korjailla mahdollisia puutteita. Karvat kiinnittyvät lopulta yhteen asentoon, näyttävät täydellisiltä ja kiiltävät upeasti. Saippuan sisältämä glyseriini peittää jokaisen yksittäisenkin karvan ja suojaa niitä vaurioilta ja kuivumiselta.

Mikä tekee Nanobrow Eyebrow Styling Soapista erityisen?

  • Helppo ja nopea levitys
  • Tehokas koostumus
  • Muovattava, geelimäinen koostumus
  • Kätevä säiliö, jossa on spoolie
  • Erityinen, ergonomisesti muotoiltu kulmaharja
  • Upea lopputulos
  • Toimii ilman vettä
  • Laminoidut kulmakarvat
  • 2x paksummat ja täyteläisemmät kulmakarvat

Miten muotoilla kulmakarvat saippuaa käyttäen? Saippuakulmakarvatekniikka

Saippuakulmakarvatekniikka eli kulmien muotoilu ja viimeistely saippualla on viime aikoina noussut uskomattoman suosituksi trendiksi. Näin luodut kulmakarvat hämmästyttävät volyymillaan ja kaaristasi tulee juuri täydellisen muotoiset. Miten sitten oikein luodaan saippuakulmakarvat?

1) Kampaa kulmakarvat harjalla.
2) Kauho spoolilla pieni määrä saippuaa.
3) Levitä saippuaa kulmiin harjaamalla niitä kulmien alareunasta alkaen.
4) Muotoile kulmat haluttuun muotoon ja suuntaan.
5) Vedä spoolia kulmakarvojen yläreunan yli.
6) Anna tuotteen kuivua ja kiinnittää juuri luotu muoto.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap on saatavilla osoitteessa www.nanobrow.fi!

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanobrow (@nanobrow.official)