Iho

Parhaat käytännöt meikkauksessa

Säännöt ovat tehty rikottaviksi, mutta kun kyse on meikkauksesta, on olemassa tietyt parhaat käytännöt, jotka voivat taata paremmat tulokset. Olemme koonneet tämän luettelon kuuluisien kauneusasiantuntijoiden ja vloggaajien suosituksista, jotta saat suurimman hyödyn meikkituotteistasi.

1. Puhdista ja Kostuta Ihosi Ennen Meikkausta

Ihosi puhdistaminen ja kosteuttaminen on ensimmäinen ja tärkein askel parhaiten tehdyn meikin saavuttamisessa. Puhdas ja kostea iho mahdollistaa meikkivoiteen tasaisen levittämisen, luoden siten hienostuneen ja luonnollisen lopputuloksen. Nestemäisen ja voidemaisen meikkivoiteen tapauksessa kosteus auttaa myös valitsemaasi tuotetta sekoittumaan ihoosi paremmin.

2. Valitse Oikea Alusvoide

Alusvoiteen avulla saat meikin kestämään pidempään, ja se myös tasoittaa ihon pigmenttejä, jotta saat tasaisemman meikkipohjan. Valitsemalla oikean alusvoiteen itsellesi, saat ihosi näyttämään täydelliseltä. Laaja valikoima alusvoiteita on saatavilla erilaisten ihotyyppien ja eri tarpeiden mukaan. Jotkut ovat suunniteltu minimoida huokosten ulkonäkö, kun taas toiset auttavat kosteuttamaan ihoa tai hallitsemaan kiiltoa.

3. Älä Hankaa, Taputtele Meikkivoidetta

Saat meikkituotteesi optimaalisen hyödyn irti, jos käytät niitä oikein. Monet kokeneet meikkaajat suosittelevat meikkivoiteen taputtelua, ei hankaamista kasvoille. Taputtamalla meikkivoiteen kasvoille voit estää meikkisuojan liiallisen irtoamisen sekä varmistaa, että tuote on patrikasti ja tasaisesti levitetty.

4. Investoi Hyviin Meikkisiveltimiin

Parhaalla meikkisiveltimellä voisit luoda mestariteoksen kasvoillesi. Ne ovat erittäin tärkeitä meikin levittämisessä, häivyttämisessä ja luoden kauniin lopputuloksen joka kerta. Huomaa, että sivellin hyödyttää myös ihoasi: oikeanlaisilla harjaksilla vältät ihosi vahingoittumisen.

5. Käytä Värikorjainta

Värikorjaajat voivat olla todellinen pelastaja niinä päivinä, jolloin sinulla on tummia silmänalusia tai punoittavia näppylöitä. Oranssit värikorjaajat peittävät sinertävät tummat silmänaluset ja vihreät korjaajat neutralisoivat punaisia näppylöitä. Muista käyttää vain vähän tuotetta, koska on parempi kerrostaa tarvittaessa kuin laittaa liikaa kerralla.

6. Käytä Sivellintä Ripsivärin Levittämiseen

Siveltimellä levittäminen voi olla avain klumpittomaan, määriteltyyn ja pidempään ilmeeseen ripsissäsi. Ripsivärisivellin voi tavoittaa hankalatkin kohdat, kuten kyynelkanavan ja silmän ulkonurkan ripset, jotka ripsiväriharja ei välttämättä yllä.

7. Älä Unohda Kulmakynää

Kulmakynä on yksi niistä meikkituotteista, joita ei kannata ohittaa. Kulmakynällä on valtava voima määritellä kasvojesi muoto – se voi luoda koko ilmeen. Jos olet uusi kulmakynän käyttäjä, yritä aloittaa hillityllä ja kevyellä sävyllä ennen tummempien sävyjen kokeilua.

8. Löydä Oikea Huulipunan Sävy

Valitse sävy, joka sopii ihonväriisi, ja käytä huulipunaa, joka kestää kauan. Huulipuna voi muuttaa koko meikkisi vaikutelman, joten älä kiirehdi sen valinnassa. Huulipunan valinnassa on tärkeää ottaa huomioon ihon sävy ja undertone.

9. Harjoittele silmämeikin tekemistä

Hyvän silmämeikin tekeminen vaatii kärsivällisyyttä ja paljon harjoittelua. Tutustu erilaisiin tekniikoihin ja työkaluihin ja pysy harjoittelussa, niin sinusta tulee pian asiantuntija!

10. Pidä Meikkisiveltimesi Puhtaina

Meikkisiveltimien puhdistaminen on välttämätöntä, koska likaiset siveltimet voivat aiheuttaa ihonärsytystä tai aknea. Pese siveltimet vähintään kerran viikossa lämpimällä vedellä ja sivellinpuhdistajalla tai hellävaraisella shampoolla.

Toivomme, että nämä vinkit ja parhaat käytännöt auttavat parantamaan meikkirutiiniasi ja luomaan upean näköisen ilmeen joka kerta, kun istut peilin eteen.