Tuotteet

On muutoksen aika! Mitkä DIY-klusteriripset sinun kannattaa valita?

Rakastamme kokeilla erilaisia kosmetiikkatuotteita, mutta monilla meistä on myös jonkinlaisia rajoituksia, mitä tulee kauneudenhoitoon, etenkin ripsien ja silmien alueella. Voimme kokeilla puolikestäviä ripsienpidennyksiä tai monenlaisia lupauksia tarjoavia ripsivärejä. Jos vaikuttavaa lopputulosta ei synnykään, kannattaa tutustua käänteentekevään tuotteeseen – nimittäin DIY-klusteriripsiin. Mikä tuote osoittautuu parhaaksi?

Parhaat kuluttajakäyttöön suunnitellut ripsienpidennykset. Millaisia vaikutuksia niillä pitäisi saada?

DIY-ripsienpidennykset ovat olleet todellinen läpimurto kosmetiikkamarkkinoilla. Ripsienpidennysten laittaminen kotona ilman ammattilaisen apua tuntui ennen mahdottomalta. Niinpä käytimme suuria summia rahaa ja paljon aikaa saadaksemme teetettyä ripsienpidennykset ammattilaisella.

Nykyään on kuitenkin tarjolla muitakin vaihtoehtoja. DIY-ripsienpidennysten ansiosta naiset voivat muuttaa tyyliään täysin muutamassa minuutissa. Lisäksi he voivat tehdä sen itse kotona. Kosmetiikkamerkit varmistavat, että jokainen nainen voi toteuttaa unelmansa täydellisistä ripsienpidennyksistä.

Samalla kun markkinoilla on niin paljon erilaisia DIY-ripsienpidennyksiä, on vaikea sanoa, mikä niistä on juuri sopiva sinulle. Herääkin kysymys: millainen on markkinoiden paras kuluttajakäyttöön suunniteltu ripsienpidennyspaketti? Meidän mielestämme se on:

  • Monipuolinen; sinun pitäisi pystyä luomaan erilaisia ilmeitä.
  • Helppo kiinnittää.
  • Kestävät ja uudelleenkäytettävät ripset.
  • Hyvältä näyttävät ripset.

Valitsemalla tuotteet, jotka täyttävät edellä mainitut kriteerit, jokainen meistä voi saavuttaa halutun lopputuloksen!

Tutustutaanpa sitten voittajiin! Parhaiden DIY-ripsienpidennysten arvostelu

Seuraavassa yhteenvedossa esitellään DIY-ripsienpidennyksiin tarkoitetut tuotteet, jotka ovat nousseet esiin netin arvosteluissa ja erottuvat muista kilpailijoista edukseen.

Kun haluat ostaa täydellisen tuotteen, hyödynnä tätä arvostelua apunasi. Arvosteltujen tuotteiden esitetyt hyvät ja huonot puolet kertovat kiinnitysprosessin helppoudesta ja siitä, kuinka kauan ripsiä voi käyttää. Analysoimme kaikkia tuotteita yksityiskohtaisesti.


#1 Nanolash DIY Lash Extensions

Jokaisessa arvostelussa on vertaansa vailla oleva tuote, ja tässä tapauksessa olemme varmoja mikä se on. Nanolashin DIY Lash Extensions – kyseessä on tuotemerkki, jonka naiset ympäri maailmaa jo tuntevat ja joka tarjoaa huippulaadukkaita ja erittäin tehokkaita tuotteita.

Nanolash DIY Lash Extensions -ripsienpidennyksiä voidaan kutsua todelliseksi huipputuotteeksi, eikä meillä ole epäilystäkään siitä, mistä se johtuu; laadukkaista materiaaleista, upeasta lopputuloksesta sekä tuotteen poikkeuksellisesta estetiikasta.

Nanolashin klusteriripset näyttävät erittäin realistisilta. Yksittäiset ripset ovat superpehmeät, lisäksi et tunne lainkaan painoa ripsissäsi, kun käytät niitä, sillä ne ovat äärimmäisen kevyet. Kaiken lisäksi nämä ripset on kiinnitetty hienoon, mustaan nauhaan, joka sulautuu ripsirajaan saumattomasti. Tällaisen pienen yksityiskohdan ansiosta myös aloittelijat voivat olla varmoja siitä, että he saavat luotua ihastuttavia ilmeitä vaivattomasti.

DIY Lash Extensionsit ovat myös erittäin monipuoliset; pakkaus sisältää 36 kappaletta kolmessa koossa: 10 mm, 12 mm ja 14 mm. Lisäksi tarjolla on peräti kahdeksan erilaista tyyliä, joista voi valita. Tämä mahdollistaa monenlaiset ripsityylit aina Russian Volumesta hienostuneeseen, luonnollisen näköiseen ja arkiseen ilmeeseen.

Merkillä on myös täydellinen ripsienpidennyspakkaus valikoimassaan. Se sisältää ripsienpidennysten lisäksi esimerkiksi:

  • Nanolash bonder – tarkoitettu ripsienpidennysten kiinnittämiseen sekä ripsien värin parantamiseen.
  • Nanolash remover – auttaa poistamaan ripsienpidennykset turvallisesti.
  • Ripsipinsetit – valmistettu ruostumattomasta teräksestä.
  • Nanolash sealer – tarkoitettu bonderin aiheuttaman tahmean kerroksen poistamiseen ja kiinnityksen viimeistelyyn.

Nanolash tuotteissa on viisi millilitraa tavaraa, mikä erottaa ne kilpailijoista. Setti kestää käytössä pitkään.

Nanolash takaa, että ripsienpidennysten loihtiminen kestää vain 10 minuuttia, minkä ovat vahvistaneet tyytyväiset käyttäjät, myös ne, joilla ei ole aiempaa kokemusta ripsienpidennyksien laitosta. Kuluttajat sanovat myös, että setin mukana tulevat ohjeet ovat erittäin selkeät ja suoraviivaiset.

Mitä tulee DIY-ripsienpidennysten kestävyyteen, Nanolash lupaa, että niitä voi käyttää jopa viisi päivää. Yllättäen monet arvostelijat sanovat, että asianmukaisen jälkihoidon ansiosta he saivat ripsienpidennykset pysymään paikoillaan jopa kahdeksan päivää! Se taitaa olla paras käyttöikä, jonka voimme saavuttaa kotona tehtävillä ripsienpidennyksillä.

Toinen Nanolash DIY Lash Extension -ripsienpidennyksen merkittävä etu on, että klusteriripset ovat uudelleenkäytettävissä. Vaikka valmistaja sanoo, että ne ovat kertakäyttöisiä, olemme lukeneet kommentteja, joissa sanotaan, että ripset säilyttivät muotonsa eivätkä vääntyneet irrottamisen yhteydessä. Kuluttajat mainitsevat käyttävänsä samoja ripsiä uudelleen ja nauttivansa tismalleen samoista tuloksista kuin ensimmäiselläkin kerralla.

Kun otetaan huomioon kaikki edellä mainitut tekijät, meillä ei ole epäilystäkään siitä, etteivätkö Nanolash DIY Eyelash Eyelash Extensions -ripsien pidennykset ansaitsisi olla rankingin kärjessä!


#2 Glamnetic Lash Extension Kit

Glamnetic Lash Extension Kit ansaitsee seuraavan sijan. Se on toinen DIY-klusteriripsiä sisältävä pakkaus, jolla voit tehdä ripsienpidennykset kotona. Glamnetic Lash Extension Kitin ripsienpidennykset ovat kiinteitä, melko pehmeitä ja hienoja, jotka on kiinnitetty mustaan, joustavaan nauhaan. Verrattuna esimerkiksi Nanolashin klusteriripsiin, nauha on tässä tuotteessa paksumpi, mikä saattaa näyttää hieman luonnottomalta, ja lisäksi jotkut käyttäjät saattavat tuntea ripsien painon käytön aikana.

Ripsienpidennysten kiinnittämisen pitäisi kestää noin 10 minuuttia, mutta tuotemerkki mainitsee, että aloittelijat tarvitsevat hieman enemmän aikaa. Silti, harjoitus tekee mestarin. Emme ole kuitenkaan täysin varmoja siitä, kuinka kauan ne pysyvät paikoillaan. Valmistaja mainitsee muutaman päivän, kun taas käyttäjät kertovat käyttäneensä niitä kaksi päivää, toiset viisi päivää. Se lienee yksi tämän tuotteen suurimmista miinuksista.


#3 Amor Lashes QuickLash Starter Kit

Amor Lashes on brittiläinen brändi, joka lanseerasi myös oman DIY-ripsienpidennyssetin. Tuote ei ole yhtä suosittu kuin esimerkiksi Nanolashin DIY Lash Extensions, mikä johtuu luultavasti siitä, että sitä ei ole kovinkaan helposti saatavilla Britannian ulkopuolella.

Mitä itse tuotteeseen tulee, Amor Lashes QuickLash Starter Kit tarjoaa hyvälaatuiset klusteriripset, jotka näyttävät melko luonnollisilta, mutta ne, joilla on enemmän kokemusta ripsienpidennysten tekemisestä, huomaavat kuitenkin, etteivät nämä ole täydellinen kopio oikeista ripsienpidennyksistä.

Amor Lashes QuickLash Starter Kitin ripsienpidennysten laittamisen pitäisi onnistua helposti noin 10 minuutissa. Omat, luonnolliset ripsesi on kuitenkin valmisteltava prosessia varten, mikä voi viedä enemmän aikaa. On suositeltavaa levittää ripsiväriä ennen klusteriripsien kiinnittämistä, jotta väri tasoittuu ja karvat paksuntuvat hieman.

Amor Lashes QuickLash Starter Kit tarjoaa ripsienpidennyksiä, joiden on tarkoitus pysyä paikallaan viisi päivää. Nanolash kuitenkin takaa, että voimme käyttää DIY-ripsienpidennyksiä viisi päivää riippumatta niiden levitystavasta tai muista olosuhteista. Amor Lashin tapauksessa valmistaja mainitsee, että ripset saattavat kestää vähemmän, jos emme kiinnitä niitä oikealla tavalla.


#4 Ardell X-tended Wear Lash System Kit

Neljännen sijan arvostelussamme ottaa Ardell X-tended Wear Lash System Kit. Näistä DIY-ripsienpidennyksissä on valittavana valtavasti eri kokoja ja tyylejä.

Niiden avulla voit tehdä Hollywood Volume -ripset tai vain lisätä paksuutta luonnollisiin ripsiisi. Pidennykset on tarkoitettu todellisten VAU-tulosten luomiseen, joka kuitenkin tosiasiassa jättää meille luonnottoman näköiset ripset. Ardell X-tended Wear Lash System Kit tarjoaa paksut ja jäykät ripset, joten niillä ei saada samalla tavalla aikaan luonnollista lopputulosta kuten esimerkiksi Nanolashin ripsipidennyksillä.

Ardell X-tended Wear Lash System Kit on täydellinen pakkaus kotikäyttöön. Se sisältää kaikki olennaiset tarvikkeet DIY-ripsienpidennysten vaivattomaan kiinnitykseen.

Valmistaja lupaa ripsien pysyvän paikallaan muutaman päivän, mutta tarkkaa aikaa emme osaa sanoa. Se on jokaisen käyttäjän kokeiltava itse, mikä ei todellakaan puhu tuotteen puolesta.


#5 Invisi-Lash Kit TATTI

Invisi-Lash Kit tuotemerkiltä TATTI on seuraavana listallamme. Jälleen kerran kyseessä on täysin kelvollinen tuote, mutta eivät kuitenkaan parhaimmat mahdolliset klusteriripset DIY-käyttöön. Samoin kuin monet muutkin ripsienpidennykset, myös nämä on saatavina settinä. Valitettavasti setti ei sisällä lainkaan ripsien poistoainetta, mikä tarkoittaa ylimääräisiä kuluja. Jos et hanki poistoainetta, et pysty poistamaan ripsiä itse. Kaiken kukkuraksi DIY-klusteriripsien mukana tulevat tuotteet ovat pienikokoisempia kuin muiden merkkien tuotteet. Kaiken kaikkiaan tämä pakkaus ei ole hyvä vastine rahoillesi.

Invisi-Lash Kit TATTI tarjoaa kyllä valikoiman erilaisia ripsien tyylejä ja pituuksia, joten voit luoda erilaisia lookeja esim. Russian Volume -ripset. Itse ripsienpidennykset näyttävät melko realistisilta eikä niiden painoa tunne. Toisaalta käyttäjät huomasivat, että Invisi-Lash Kitin ripset eivät ole uudelleenkäytettäviä, eivätkä ne ole yhtä kestäviä kuin esimerkiksi Nanolashin klusteriripset. Siksi TATTIn klusteriripset ovat toiseksi viimeisellä sijalla.

Tärkeää on myös huomata se, että TATTIn klusteriripset on kiinnitetty läpinäkyvään nauhaan, joka ei käytännössä sulaudu kovinkaan huomaamattomana luonnolliseen ripsirajaan. Se on huomattavissa etenkin heillä, joilla on luonnostaan tummat ripset, joten jos omat ripsesi ovat tummat, tämä tuote ei ole sinulle.


#6 Velour-Xtensions Kit

Velour-Xtensions Kit jää viimeiseksi. Nämä DIY-ripsienpidennykset toimivat parhaiten niille, joilla on kokemusta ripsienpidennysten laittamisesta. Miksi? Tämä johtuu erikoisesta applikaattorista ja melko paksusta nauhasta. Nämä kaksi asiaa voivat haitata kiinnitystä, jos et ole tarpeeksi taitava.

Mitä tulee lopputulokseen, jonka voimme luoda näitä ripsiä käyttämällä, ei siitä ole valitettavaa. Velour-Xtensions Kit tarjoaa miellyttävät klusteriripset, jotka ovat luonnolliset ja tyylikkäät. Yksittäinen pakkaus sisältää muutaman eri pituuden, minkä lisäksi voit valita yhden useista ripsityyleistä.

Tämä pakkaus sisältää myös muutamia perustarvikkeita DIY-ripsienpidennykseen, mutta ne ovat kuitenkin pienimpikokoisia kuin Nanolashin vastaavat. Tämä tarkoittaa luonnollisesti sitä, että ne eivät kestä niin pitkään.

Velour-Xtensions Kit tarjoaa ripsienpidennykset, jotka kelpaavat niille, joilla on kokemusta klusteriripsien kiinnittämisestä ja jotka ovat myös valmiita tyytymään vähempään, kun kyse on laadusta. Jos haluat kokeilla ripsienpidennysten laittamista itse ensimmäistä kertaa, voit kohdata näiden ripsien kanssa jonkin verran ongelmia.


Parhaiden DIY-ripsienpidennysten arvostelu. Muutama sananen ennen kuin kokeilet niitä

Parhaiden kotona käytettävien klusteriripsien valitseminen voi osoittautua haastavaksi. Kannattaa selvittää, mitkä ripsienpidennykset todella tarjoavat helpon ja vaivattoman kokemuksen. Myös silmän muotoon sopivan ripsien tyylin ja koon valinta on tärkeää.

Kosmetiikkamarkkinat tulvivat DIY-ripsipidennyksiä, mutta on yksi markkinajohtaja, nimittäin Nanolashin DIY Lash Extensions. Tuote tarjoaa todellakin parhaat ominaisuudet, jotka erottuvat edukseen kilpailijoista.

Tärkeää on myös valita DIY-ripsienpidennykset, joiden avulla voit saavuttaa halutun ilmeen. Niiden kiinnittäminen ja käyttäminen on silloin silkkaa nautintoa epämukavuuden sijaan.