Iho

Mikro trendi #mirrornails: arkiset metallilla koristellut manikyyrit

Viime vuosina kynsituoteryhmässä on ilmestynyt uusi ja hohtava trendi aiheena: #mirrornails eli peilikuvamaisilla kynnellä. Tämä trendi näkyy monin tavoin erityisesti kynsipulpeissa – tämä on ollut yksi suurista kynsilakkasuuntauksista ja on sittemmin levinnyt muihin kaulusmuotoihin ja koko koristelutekniikoihin. #Mirrornails on helppoa ja nopeaa toteuttaa ja sillä on helppo saada erottuva ja värikäs tyyli. Tässä on tietoa, jota tarvitset saadaksesi lopullisen #mirrornails-manikyyrit.

Osa yksi: Valmistelu

Ennen kuin aloitat #mirrornailsin, sinun on päätettävä, minkälaisista manikyyristä tykkäät. On olemassa erilaisia tyylejä, jotka osoittautuvat #mirrornailsin todelliseksi voimaksi, joten valitse yksi ja sijoita se sitten. Mitkä ovat nämä tyylit? Autamme sinua selvittämään:

Arkiset metallilla koristellut manikyyrit

Tämä on yksi yleisimmistä #mirrornailsin tyyleistä ja sopii päivittäiseen kynsilakan käyttöön. Manikyyri saa jalat komeiksi, kun kiillotetaan näytäntöväli ja viimeistellään metallisilla glitterillä, hohdehelmillä, efektilakka ja pienillä hopeanvärisillä posliininpalasilla. Tämä sopii parhaiten valkoisiin, vaaleanpunaisiin, beigeen ja kermanvärisen kynsilakan yhdistelmiin. Lisää pehmeisiin pastelliväreihin vähän hohdetta säihkivää refleksitiivistemateriaalia, jotta manikyyristäsi tulee kirkkaampi ja korostetumpi.

Vaalennettu metallihohto

Toinen arkisista #mirrornails-tyyleistä on vaalennettu metallihohto. Tämä tyyli yhdistää liukuvärit, hopea glitter ja läpinäkyvän lakan ja sopii sinulle, joka haluat hehkeän ja hienovaraisen manikyyri ilman liikaa peittävyyttä. Sinulla on paljon vapautta päättäessäsi minkä värisen kynsilakan haluan käyttää. Toiseksi lyönyt metallihohto sopii paremmin tummiin, tummanharmaisiin ja syviin sävyihin, kuten mustaan ja lillaan. Voit käyttää lisäksi kirkkaita glitter- ja efektilakkoja, hohdehelmiä ja pieniä hopeanvärisiä posliininpalasia luodaksesi hehkuvaa vaikutelmaa.

Hohdella hehkuvat manikyyrit

Tämä #mirrornails-tyyli osoittautuu todella tehokkaaksi, kun haluat extrahohtoa ja näyttävää kompastuskiveä. Yhdistää kirkkaat hohdetangot, hopea glitter ja metallic kauniin hopeanvaaleanpunaisen, mustan ja syvän sinisen kanssa. Voit lisätä väritykseesi myös matalia tinasta tai kirkkaita nauhaviivoja. Lisää liukuväreillä, hohdehelmillä ja pienillä hopeanvärisillä posliininpalasilla hehku ja viimeistele se läpinäkyvällä lakalla saadaksesta kirkkaamman ja kestävämmän manikyyri.

Osa kaksi: Valitse materiaalit

#Mirrornails-manikyyrien tekemiseen tarvitset:

  • Kynsilakka• Kestävä liima kirkkaiden materiaalien liittämiseksi
  • Peilikuutiot, posliininpalaset tai koristetyt metallitangot
  • Hopea tai kulta glitteri
  • Efektilakka
  • Kynsilakanpoistoainetta
  • Kynsiviilaa
  • Kynsikiristäjää
  • Kosteusvoide

Kun olet saanut tarvitsemasi materiaalit, voit aloittaa #mirrornails-manikyyrien luomisen.

Osa kolme: Manikyyrien luominen

Vaihe 1: Kynsien valmistelu

Aloita manikyyrien luominen valmistelemalla kynnet. Ensimmäinen askel on poistaa kaikki vanhat lakat ja levitä sitten kosteusvoide kynsille ja kynnen ympärille. Kynsien on oltava täysin puhdistettuja ja kuivia, jotta lisäämäsi peilikuvamaiset elementit tarttuvat ja pysyvät paikallaan. Sitten levitä kynsillesi perustaso lakkaa, kuten hyvä kirkkaanpunainen, karkea tai lämmin pinkki. Anna lakan kuivua – tämä voi kestää jonkin aikaa, joten varmista aina että lakka on täysin kuiva ennen kuin aloitat seuraavan vaiheen.

Vaihe 2: Lisää peilikuutiot

Kun työstät #mirrornails tyyliäsi, peilikuutiot ovat keskeinen osatekijä. Sinun täytyy valita kirkkaan ikkunan koko, joka sopii manikyyriin. Sitten voit marmoroida kirkkaan ikkunan viivaillaksesi ne paremmin lakkaan. Kolmas askel on liittää peilikuutiot toisiinsa ja lakkaan. Voit tehdä tämän laittamalla liimalla haluamasi peilikuutiotaloudet päälle ja antamalla sen kuivua. Tämän jälkeen voit levittää lisää lakkaa peilikuutioiden päälle ja antaa sen kuivua.

Vaihe 3: Kirkaiden materiaalien lisääminen

Seuraava askel kirkkaiden materiaalien lisäämisessä manikyyriin on lisätä suunnitteluun