Inspiraatiot, Neuvot

Markkinoiden 6 laadukkainta pomadea

Pomade on hyvä vaihtoehto kulmakynille, geeleille, puutereille tai maskaroille. Jos haluat viedä kulmameikkisi seuraavalle tasolle, silloin pomade on täydellinen ratkaisu. Tutustu markkinoiden parhaisiin pomadeihin.

kuinka valita paras pomade kulmakarvoille

Olemme luoneet erityisesti sinua varten luettelon kuudesta huippulaadukkaasta pomadesta, joiden avulla voit luoda täydellisen ilmeen mihin tahansa tilaisuuteen. Mikä niistä toimii parhaiten?

6 MARKKINOIDEN PARASTA POMADEA

Nro 1. NANOBROW Eyebrow Pomade

nanobrow eyebrow pomade

Tämä vedenkestävä, pehmeän koostumuksen omaava pomade pitää kulmakarvat paikoillaan koko päivän ilman, että se rasittaa niitä liikaa tai jättäisi ne tahmeiksi. Sen koostumus lisää kiiltoa ja antaa sinun luoda upean kulmameikin hetkessä. Sen avulla voit siis luoda unelmiesi ilmeen saavuttaa pitkäkestoisen ja kauniin lopputuloksen. Nanobrow Eyebrow Pomade antaa täyden hallinnan kulmakarvojen ilmeeseen. Samettinen koostumus asettuu täydellisesti kulmakarvoihin ja lisää maksimaalista volyymia. Koostumuksen avulla voit jopa jäljitellä oikeita kulmakarvoja. Rohkea, mutta luonnollisen näköinen vaikutus tuuheisiin kulmakarvoihin? Sinäkin voit vihdoin saavuttaa sen! Tilaisuudesta riippuen voit tehostaa vaikutusta luomalla sekä päivällä että illalla rohkeamman ilmeen. Tämä sopivan paksu pomade peittää mahdolliset aukot ja antaa kolmiulotteisen lopputuloksen. Se on tavallisten kuluttajien ja meikkitaiteilijoiden suosikki ympäri maailmaa. Tarvitset vain 3 vaihetta, jotta saat kulmillesi tarkan muodon. Ota vain pieni määrä pomadea siveltimeen, hahmottele kulmakarvat ohuilla vedoilla ja täytä ne varovasti värillä. Helppoa, eikö? Jos vaikutelma on liian voimakas, harjaa ylimääräinen pomade pois kulmaharjalla. Kannattaa kokeilla tätä pomadea, sillä se on loistava ratkaisu kaikille, jotka eivät ole tyytyväisiä kulmiensa ulkonäköön. Olivatpa ne sitten ohuet ja harvat tai paksut ja hallitsemattomat, Nanobrow’n pomade on luotu kaikkia ajatellen, ja se on loistava valinta mihin tahansa budjettiin.

Lisää tietoa voi löytää viralliselta kotisivulta: nanobrow.fi

Nro 2. Anastasia BH Dipbrow Pomade

Tätä täydellisen pigmentoitunutta pomadea on saatavana intensiivisissä mutta luonnollisen näköisissä sävyissä. Sen avulla voit muotoilla kulmakarvat juuri haluamallasi tavalla ilman, että niitä tarvitsee korjailla päivän mittaan. Se päällystää kulmakarvasi tasaisesti sävyllä, jossa on satiinipinta. Se varmistaa, ettei sinun tarvitse enää huolehtia kulmakarvojesi ulkonäöstä. Voit olla varma, että ne pysyvät paikallaan tuntikausia. Voit levittää tuotteen tarkasti tarttumalla synteettiseen harjaan, joka toimii voidemaisen koostumuksen kanssa (sisältyy tuotteeseen) parhaiten. Aloita pienellä määrällä tuotetta harjaamalla karvoja ylöspäin ja määrittele sitten alempi kulmaraja. Häivytä tuote spooliella, harjaa sitten kulmia alaspäin ja määrittele ylin kulmaraja. Muutaman käyttökerran jälkeen hallitset levityksen ja sinusta tulee oma paras kulmakarvojen muotoilijasi. Vedenkestävä koostumus kestää kaikissa sääolosuhteissa ja luo upean ilmeen jopa kaatosateeseen tai kuumalle kelille. Se on hieman kalliimpi vaihtoehto, mutta epäilemättä varteenotettava ratkaisu.

Nro 3. WBco The Brow Pomade

Tämä erittäin luonnollinen pomade antaa mattapintaisen lopputuloksen. Se määrittelee ja täyttää jopa kaikkein itsepäisimmät ja tuuheimmatkin kulmakarvat. Sitä on helppo levittää – levitä tuotetta kätevän harjan molemmille puolille tasoittaen niitä terävien viivojen luomiseksi. Luo kulmakarvoillesi himoitsemasi muoto ja nauti näyttävästä ilmeestäsi koko päivän. Tämä pomade varmistaa, että voit luoda tarkasti määritellyt ja täyteläiset kulmat. Kätevä harja erottaa kulmakarvat tarkasti toisistaan ja tavoittaa jopa vaikeasti tavoitettavat kulmakarvat. Voidemainen tuote jäljittelee petollisesti oikeita kulmakarvoja ja antaa luonnollisen lopputuloksen. Sen avulla saat aikaan sekä pehmeän ja hienovaraisen kulmien rajauksen että voimakkaan ja rohkeamman ilmeen. Sävyissä on viileitä sävyjä, jotta et koskaan saa aikaan liioiteltua vaikutusta. Tämän tuotteen ohi ei voi vain yksinkertaisesti kävellä.

Nro 4. Benefit Cosmetics POWmade

Kermainen pomade, jossa on upea pigmentti, voi muuttaa kulmakarvojasi ilmeen jopa 36 tunniksi! Se täyttää luonnollisesti kaikki aukot ja harvat alueet vain muutamalla siveltimenvedolla. Voidemainen, kevyt  ja helposti sulautuva koostumus päällystävät kulmakarvat hellävaraisesti kauniilla värillä ja antavat satiinisen lopputuloksen. POWmade on vedenkestävä, joten se pysyy koskemattomana kaikissa olosuhteissa. Siinä on jopa sisäänrakennettu paikka, jossa ylimääräinen tuote voidaan poistaa siveltimestä hygieenisesti tuhlaamatta kuitenkaan sitä. Monet naiset ympäri maailmaa vahvistavat täydellisesti täytettyjen kulmien erinomaisen vaikutuksen. Täydellisen pigmenttisyyden ansiosta voit luoda unelmiesi kulmien volyymin. Pomadea on saatavilla monissa sävyissä, joten löydät varmasti piirteisiisi sopivan.

Nro 5. TARTE Frameworker Brow Pomade

Tämä on vegaaninen pomade ympäristöystävällisten kauneustuotteiden ystäville. Se on voidemainen ja erittäin pigmenttinen ja pysyy kulmakarvoissa 24 tuntia luoden upean näköisen meikin. Se täyttää mahdolliset aukot välittömästi, joten sinun ei enää tarvitse huolehtia kulmakarvojesi ulkonäöstä koko päivän ajan. Kauniisti korostetut kulmakarvat tuovat katseesi syvyyttä esiin. Tuote, jossa ei ole eläinperäisiä ainesosia, on herättänyt melkoista kohua kaikkialla maailmassa. Se sisältää babassuöljyä, joka ravitsee, kosteuttaa ja hoitaa kulmakarvoja. Pehmeä koostumus on helppo levittää, antaa kulmakarvoille oikean muodon ja peittää mahdolliset aukot. Tarten pomade toimii parhaiten, kun käytät kätevää Fill Service™-kulmakarvasivellintä, joka tekee päivittäisestä meikkirutiinista todella miellyttävän. Tuote on helppo levittää; levitä siveltimelle pieni määrä tuotetta ja vedä viiva kulmakarvojen alareunaa pitkin. Luo sitten ohuita hiusmallisia vetoja kulmakarvojen alareunasta alkaen. Lisää niin monta kerrosta kuin tarvitset, ja harjaa sitten kulmakarvat läpi spoolilla, jotta ne pysyvät paikoillaan. Haluatko viimeistellä kulmakarvojesi muodon? Käytä Shape Tape™ -peitevoidetta ja tarkkuuskulmasivellintä.

Nro 6. Refy Brow Pomade

Ei enää epäsäännöllisiä kulmia, joista puuttuu määritelmä. Tästä lähtien ne näyttävät kauniilta, luonnollisesti kiiltäviltä ja täydellisesti muotoiltuilta! Pitkäkestoinen ikoninen Refy Brow -geelipomade antaa kulmakarvoillesi unelmiesi ilmeen. Tästä pomadesta tuli kauneuden sensaatio Yhdysvalloissa! Voit luoda hetkessä sekä hillittyjä että rohkeita lookeja, jotka näyttävät aina ilmiömäisiltä. Tämän pomaden avulla voit määritellä ohuimmatkin ja harvat, volyymia kaipaavat kulmakarvat. Vedenkestävä koostumus kestää koko päivän ilman korjailuja. Kaava tuottaa upeita efektejä, täyttää kulmakarvat luonnollisen näköisillä sävyillä ja parantaa kulmakarvojen tiheyttä ja muotoa. Sen pitkäkestoinen koostumus pitää kulmakarvat kurissa kaikissa olosuhteissa. Tämä tuotemerkki on yksi johtavista kulmameikkituotteiden valmistajista. Tälläkään kertaa se ei tuottanut pettymystä – se loi kohtuuhintaisen pomaden, jossa on intensiivisiä mutta luonnollisen näköisiä sävyjä ja joka tuottaa pitkäkestoisia vaikutuksia. Helppo levitys on myös houkutteleva. Sinun tarvitsee vain levittää pieni määrä tuotetta kätevään harjaan ja täyttää kulmasi alkaen tyvestä ja jatkaen ulospäin. Refy Brow pomade varmistaa, että kulmasi näyttävät aina virheettömiltä! Tuote on vegaaninen ja parabeeniton.