Tuotteet

Kulmakarvojen laminointi kotona – kaikki, mitä sinun tulee tietää. Tutustu samalla myös Nanobrow Lamination Kitiin

Oletko kuullut, että kulmakarvat voi nykyään laminoida myös itse kotona? Kyllä vain, se on täysin mahdollista, eikä sinun tarvitse haaskata aikaasi tekemällä varausta erikseen kauneushoitolaan. Valitse vain laadukas kulmien laminointisetti, kuten vaikkapa Nanobrow Lamination Kit, ja tulet huomaamaan, että laminointi voi olla helpompaa kuin geelikynsien tekeminen itse! Tänään vastaamme kysymyksiisi, mitä tulee laminointikäsittelyn suorittamiseen kotona.

Mitä kulmakarvojen laminointi tarkoittaa?

Kulmakarvojen laminointikäsittely muistuttaa monin tavoin permanenttia, sillä myös siinä kulmakarvoja muotoillaan uudelleen rikkomalla niiden sulfidisidoksia ja asettamalla ne eri muotoon. Laminointi ei ainoastaan muotoile kulmakarvoja pitkäksi aikaa (vaikutus kestää jopa 6 viikkoa), vaan myös parantaa niiden ulkonäköä, lisää elinvoimaista kiiltoa ja antaa kulmakarvoille paksumman ilmeen, jolloin ne näyttävät tuuheammilta.

DIY kulmien laminointi – voiko sen todella tehdä itse kotona?

Tietysti voi! Varmista vain, että valitset hyvälaatuisen tuotteen. Valitsemasi setin pitäisi olla mahdollisimman helppokäyttöinen ja sisältää ainoastaan laadukkaita liuoksia, joita voit vaivatta levittää kulmakarvoihin.

Mikä on paras kulmien laminointisetti kotikäyttöön?

Nanobrow Lamination Kit on puolikestävä, täysin turvallinen tapa muotoilla kulmakarvat kotona. Ohjeet ovat niin yksinkertaiset, että kulmien laminoinnin kotona voi tehdä aivan kuka tahansa. Selkeät ohjeet, numeroidut pullot ja vaivaton käyttö – nämä ovat tämän kulmakarvojen laminointisetin merkittävimmät edut heti häikäisevien tulosten jälkeen. Siksi, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa kokemusta tällaisista hoidoista ja olet aikeissa suorittaa laminoinnin ensimmäistä kertaa itse, voit olla varma, että tämän setin avulla kaikki sujuu mutkattomasti!

Kulmien laminointisetti kotikäyttöön

Löydät kaiken tarvitsemasi tiedon DIY kulmien laminoinnista osoitteesta www.nanobrow.fi

Millaisia vaikutuksia voit saada Nanobrow Lamination Kitillä?

Nanobrow Lamination Kit antaa sinulle kauniit, luonnolliset, tarkasti muotoillut ja täydellisesti korostetut kulmakarvat viikoiksi eteenpäin. Vaikutukset kestävät jopa 6-8 viikkoa kulmakarvojesi herkkyydestä ja paksuudesta riippuen. Lisäksi se saa kulmat näyttämään tuuheammilta ja huolitelluilta ympäri vuorokauden!

Kenelle Nanobrow Lamination Kit sopii?

Tämä setti sopii takuuvarmasti kaikille, jotka haluavat päivittää kulmakarvojensa ulkonäköä ja saada aikaan täydellisen muotoiset, huolitellut kulmakarvat. Se sopii täydellisesti myös niille, joilla on paksut ja kurittomat kulmakarvat, joita on vaikea hallita tai jotka työntyvät aina väärään suuntaan ja joiden muotoilu on pelkkää tuskaa. Luonnollisen näköisten kulmakarvojen ystävät, jotka eivät halua käyttää kulmameikkiä joka päivä, ovat myös vaikuttuneita tästä setistä, sillä se saa kulmakarvat näyttämään todella virheettömiltä.

Miten valmistautua kulmien laminointiin?

Ennen kuin ryhdyt laminoimaan kulmakarvojasi, varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat liuokset ja tuotteet; Nanobrow Lamination Kit, pölyttömät vanulaput, hyvä meikinpoistoaine, jonka koostumus ei ole rasvainen, ja kulhollinen vettä. Ennen hoitoa poista mahdollinen meikki sekä epäpuhtaudet huolellisesti ja puhdista ja kuivaa kulmakarvat. Muista, että koko silmänympärysihon on oltava puhdas ja vailla rasvaisia jäämiä.

Miten laminointi tehdää Nanobrow’n kulmien laminointisetillä?

Se on oikeasti todella helppoa! Harjaa vain ensin kulmasi läpi spooliella ja levitä sitten pakkauksessa tulevaa liimaa niihin noin 30 sekunnin ajaksi.
Tartu sen jälkeen vaihe 1 -liuokseen ja levitä sitä kulmakarvoihin harjaamalla niitä haluttuun muotoon. Pidä tuotetta kulmakarvoissa noin 5-8 minuuttia, minkä jälkeen poista se pois kuivalla, pölyttömällä vanulapulla.

Levitä seuraavaksi vaihe 2 -merkinnällä varustettua tuotetta kulmakarvoihisi laminoidun vaikutelman aikaansaamiseksi. Pyyhi se pois 5-8 minuutin kuluttua kostutetulla vanulapulla ja harjaa kulmakarvat varovasti. Valmista tuli! Koko hoito kestää enintään 20 minuuttia! Laminoinnin vaikutukset kestävät noin 6 viikkoa, ja Nanobrow’n kulmien laminointisetillä teet jopa 10 hoitoa!

Lisätietoja saat osoitteesta www.nanobrow.fi.