Iho

Kuinka valmistautua ihonsitomenttiseen kylpyyn? Kuinka valmistautua ihonsitomenttiseen kylpyyn?

Ihonsitomenttiisen kylvyn pääsyy on saada iho näyttämään ja tuntuva asteittain korjattuna. Jotta tämä saavutetaan, on tärkeää valmistella asianmukaisesti tämä kylpy vaikuttaakseen oikein. Seuraavassa on muutamia vinkkejä siitä, kuinka valmistautua ihonsitoimiseen kylpyyn.

1. Puhdista ja Hiero Ihoa

Ennen kuin aloitat kylvyn, on tärkeää puhdistaa ja hieroa ihoa ennen sitä. Tämä auttaa poistamaan rasvat ja kaikenlaiset saastumisen aineet, jotka saattavat häiritä kylvyn tehoa. Käytä kasvoveden kanssa kosteutettua liinaa helpottamaan tämän vaiheen suorittamista. Levitä liinan päälle vähän sitrusöljyä, etikkaa tai pieni määrä ruokasoodaa. Hankaamalla ihoa sitä myötä, me liuotamme ja puhdistamme ihon pinnalta epäpuhtaudet. Kun olet valmis, huuhtele iho hyvin lämpimällä vedellä. Pyyhi iho kuivaksi ja laita sitten laittaa tonic tai hunajaviilikosteusvoide rauhoittamaan ja suojaamaan ihoa.

2. Pidä ihosi kosteana

Ihosi pysyessä kosteana, ihonsitomenttiisen kylvyn vaikutukset tulevat esiin ja kestävät pidempään. Joten käytä vähintään yhtä hyvää ihonhoitotuotetta tai öljyä pitämään ihosi kosteutena. Lisäksi, voit lisätä hieman vihreää tai kamomillaa teetä kylpyvedeen auttamaan ihoa löysyttämään ja parantamaan verenkiertoa. Vuorotellen, voit myös käyttää merisuolaa tai suolaa kylvyssä rasvanpoistamiseksi iholta.

3. Valitse oikea kylpyöljy

Valitse tarvittavat öljyt tai hierontaöljyt ihonsitoimenpiteeseen kylpyyn. Voit valita oikean öljyn, joka sopii ihollesi ja tarvitsemasi vaikutuksille. On olemassa useita erilaisia kylpyöljyjä ja hierontaöljyjä, jotka soveltuvat hyvin ihonsitoimenpiteeseen kylpyyn. Arganöljy ja jojobaöljy ovat molemmat hyviä ihon hoitoaineita, joilla on voimakkaita ihonhoitotehoja. Voit sekoittaa viisi tippaa kumpaakin öljyä ja lisätä ne kylpyveteen.

4. Valitse sopiva aika

Kun olet valmis kylpyyn, valitse oikea aika uida siinä. On suositeltavaa uida kylpyssä vähintään kaksikymmentä minuuttia hiljaisuudessa. Ota mahdollisuus rentoutua ja hengittää syvään. Sulje silmäsi ja rentoudu; tämä auttaa lopulta saavuttamaan rauhoittavan vaikutuksen. Voit myös lisätä hieman öljyä kylpyveteen poistaaksesi stressin ja rauhoittaaksesi mielesi. Nauti kylpystä ja anna sen vaikuttaa koko organismiin. Pese kehosi hyvin ja pyyhi se sitten kuivaksi, koska kehosi on nyt rentoutunut täysin.

5. Jatka hoitoa

Kun olet valmis, voit jatkaa hoitoa käyttämällä oikeita hoitoaineita ihon kiinteyttämiseksi ja kosteutukseksi. Lämmin voidemainen kosteusvoide auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja auttaa säilyttämään sen elastisuuden. Myös voiteita, voiteita ja hajusteettomia voiteita voidaan käyttää laajemmin ihon kiinteyttämiseen. Vältä käyttämästä yli yhdeksän prosenttia alkoholia sisältäviä ihonhoitotuotteita, koska ne voivat myös kuivattaa ihoa. Nauti ihon kiristämisestä ja pidä kiirettä ihosi korjaamiseksi.

6. Lopulliset vinkit

Vältä liian kuumaa vettä kylvyn suorittamiseksi. Liian kuuma vesi saattaa vahingoittaa ihoa ja liiallinen pesu saattaa kuivattaa ihon liikaa. Pese iho hellävaraisesti ja älä käytä liian karkeita kasvosien viivoja. Lisäksi, vältä puhallemasta liian kuumaa ilmaa kasvoille tai muille ihoalueille, sillä se saattaa aiheuttaa palovammoja.

Kun olet valmis, ihon tulisi tuntua sileältä ja sileältä. Ihosi tulee näyttämään terveeltä ja kirkkaalta. Ihonkiinteytyksen avulla voit myös auttaa hillitsemään ikääntymisen merkkejä. Parhaimman tuloksen saamiseksi, älä unohda säännöllistä ihonhoitoa ja oikeanlaista ravintoa. Näiden ohjeiden noudattamisen avulla voit saada parhaan mahdollisen tuloksen ihonsitoimenpiteeseen kylpyyn.