Iho

Kosmetiikan Moitit ja Kiitot viime kuukausina

Miksi kosmetiikka on niin merkittävää?

Kosmetiikka on määrittänyt meidän ulkonäkömme ja ulkoasumme vuosikymmenien ajan. Sen avulla voimme määrittää, miltä näytämme ja miltä tuntuu. Siksi on erittäin tärkeää, että valikoimat ovat laajat ja laadukkaat. Olipa kyse sienestäämällä luonnollista lookia tai käyttämällä meikkitaiteilijan selektiivisiä taideteoksia, yhteinen päämäärä on saavuttaa lopputulos, joka tuntuu hyvältä meille.

Viime aikoina kosmetiikkamarkkinat ovat tulvinneet erilaisia tuotteita, jotka on suunniteltu auttamaan meitä kaikessa, alkaen meikkipohjasta, lopuen erilaisiin silmämeikkeihin. Samanlaisista tuotteista huolimatta meille jokaiselle täytyy silti löytää itsellemme vaihtoehto, joka sopii meille yksilöllisesti ja antaa meille kaivatun värisekoitusten mukaisen.

Kosmetiikalla on hämmästyttävä vaikutus ulkonäköömme ja mielialaamme. Olipa tarkoituksena näyttää hyvältä ja rentoutua, meidän pitäisi löytää tuotteista itsellemme sopiva, jolloin voimme saavuttaa parhaan lopputuloksen. Tässä artikkelissa arvioidaan joitain kosmetiikkaromahduksista ja epäonnistumisista jotka ovat voimassa viime kuukausina.

Kosmetiikkahittiä ja epäonnistuksia

Kosmetiikkahitti: Tarte Cosmeticsin Light Of The Party -meikkipakkaus

Light Of The Party -meikkipakkaus, Tarte Cosmetics

Tarte Cosmeticsin Light Of The Party -meikkipakkaus keräsi paljon huomiota viime kuukausina. Paketissa on myös useita erityyppisiä siveltimiä ja sieniä, jotka tekevät meikkaamisesta helppoa. Paketin on myös täynnä upeita väriyhdistelmiä ja sen sisältämät tuotteet antavat hyvin luonnollisen näköisen meikin. Olipa kyse päivämäärästä, työpaikoista tai illanvietoista, Light Of The Party -paketti elävöittää kenen tahansa lookin.

Kosmetiikkamoite: Anastasia Beverly Hillsin Nude Sampler -paletti

Anastasia Beverly Hillsin Nude Sampler -paletti

Anastasia Beverly Hillsin Nude -paletti oli ilmiselvä kosmetiikkamoite viime kuukausina. Paketille valittujen sävyjen värikartta vastasi korkeintaan muutaman ihon sävyn alle, mikä rajasi monien käyttäjien soveltamisalan. Värien puutteesta huolimatta tuotteen muut kosmetiikkaratkaisut olivat yksinkertaisia, ja paketin sisältämien tuotteiden laatu oli surkea. Paketti antoi liian kirkkaan ja mattamaisen fiiliksen, joka ei ollut välttämättä se kaikkein tyylikkäin.

Kosmetiikkahitti: KVD Vegan Beautyin Go Big or Go Home -ripsiväri

KVD Vegan Beautyin Go Big or Go Home -ripsiväri

KVD Vegan Beautyin Go Big or Go Home -ripsiväri oli todellinen kosmetiikkahitti viime kuukausina. Sen koostumuksesta oli hauskasti pilkottu täynnä pieniä sähköisiä hiukkasia, jotka antavat ripsille uskomattoman tumman värin. Ripset ovat myös hyvin tuuheat ja ulottuvat melkein taivaaseen, mikä antaa hyvin glamouria. Voit myös sekoittaa tuotteen vaahdolla ja tämä antaa sille erittäin voimakkaan pitävyyden.

Kosmetiikkamoite: Maybellinen Fit Me -meikkivoide

Maybellinen Fit Me -meikkivoide

Maybellinen Fit Me -meikkivoiderivi oli selkeä kosmetiikkamoite viime kuukausina. Paketin mainostettu kuvaus ei vastaa todellisuutta ja monet käyttäjät valittivat tuotteen k”yttännöllisyydestä, sen tiheästä koostumuksesta ja sen öljyisestä vaikutuksesta. Tuotetta oli liian raskas niskaan, ja rasvaisena oli vaikea saada tasaisesti levitettyä. Myös jotkut tuotteen sävellykset eivät olleet laajat ja tarjoavat näin ollen vähemmän tehokkaita vaihtoehtoja.

Johtopäätös

Kosmetiikka on maailmassa tärkeä, ja se vaikuttaa meidän ulkonäköömme ja mielialaamme. Viime kuukausina kosmetiikkamarkkinoilla on ollut molemmille alueille positiivisia ja negatiivisia julkistuksia ja se, mikä sopii yhdelle ei välttämättä ole meille toisille sopiva.

Viime kuukausina asiantuntijamme ovat testanneet ja arvostelleet paljon tuotteita auttaen meitä päättämään, mitä tuotteita meidän pitäisi harkita ja mikä tuote on varmasti jättämättä huomiotta. Miksi et kokeilisi joitakin näistä hittituotteista ja saisi itsellesi kauniin lookin tai päästäisi irti ja yritä saada se glamouria täydelliseen illanlaskuun?