Neuvot

Klusteriripset – Nanolashin DIY Lash Extensionsit – täydellinen muutos vain hetkessä!

ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset kotona ovat tähän asti olleet vain pelkkä unelma. Naisten on pitänyt tyytyä ripsiväreihin, puolikestäviin ripsienpidennyksiin ammattilaisen laittamana tai tekoripsii. Näillä tavoin saavutetut tulokset eivät kuitenkaan aina olleet tyydyttäviä. Nykyään on kuitenkin olemassa uusi ratkaisu – Nanolashin kotikäyttöön tarkoitetut klusteriripset.

Kuka voi tehdä DIY lash extensionsit kotona?

Jokainen nainen haaveilee upeasta katseesta. Sen saavuttamiseksi tarvitset ilmeikkäät ja kauniisti kaartuvat ripset. Valitettavasti luontoäiti ei ollut meille kaikille kovin antelias tässä suhteessa.

Ripset ovat luonnostaan melko ohuet ja herkät, ja ne alkavat helposti pudota vääränlaisesta hoidosta johtuen. Ripsien elinkaari on muutenkin erittäin lyhyt, ja muotoilukäsittelyt voivat heikentää niitä entisestään.

Kauneusmarkkinoille on kuitenkin hiljattain ilmestynyt DIY Eyelash Extensions -ripsien pidennykset, joissa käytetään Nanolashin klusteriripsiä. Tämän tuotteen avulla voit tehdä omat ripsienpidennykset kotona. On helppo arvata, että tämä on todellinen käänteentekijä kosmetiikkamarkkinoilla.

Nämä käyttövalmiit ripsienpidennykset on luotu jokaista naista ajatellen. Naiset, jotka toivovat esimerkiksi väliaikaista muutosta ulkonäköönsä, voivat valita itse tehtävät ripsienpidennykset. Se on myös loistava ratkaisu naisille, jotka etsivät tapaa saada ripsienpidennykset suurta tilaisuutta varten eivätkä halua valita puolikestävää hoitoa.

DIY Lash Extensions -ripsien pidennykset ovat myös tapa muokata ulkonäköäsi. Voit vaihtaa ripsiesi ilmettä käyttämällä eri pituisia ja tyylisiä klusteriripsiä ja luoda unelmiesi lopputuloksen.

ripsienpidennykset

Nanolashin klusteriripset – DIY Eyelash Extensions – millsidis versioita ripsienpidennyksistä on saatavilla?

Nanolashin ylelliset klusteriripset on luotu jokaisen naisen yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Valmistaja on varmistanut, että yhden tuotteen sisällä on paljon erilaisia vaihtoehtoja.

Näiden kotona itse kiinnitettävien tekoripsien vakiopakkaus sisältää 36 valmista klusteriripsiä kolmessa pituudessa: 10, 12 ja 14 mm. Lisäksi pääset valitsemaan 8 eri tyylistä.

Saatavilla on myös täydellinen lash extensions kit. Silloin saat Nanolashin tekoripsien lisäksi myös bonderin, sealerin, removerin ja ripsien kiinnitystyökalun. Nämä välttämättömät tarvikkeet kotona tehtäviin ripsienpidennyksiin ovat kaikki 5 ml:n kokoisia. Lisäksi niiden joukossa on kätevät applikaattorit, joten voit kiinnittää tekoripset helposti.

Miten ripsienpidennykset kiinnitetään kotona?

DIY Lash Extensions on tuote, joka erottuu edukseen äärimmäisen helpon kiinnityksen ansiosta. Vaikka sinulla ei olisi kokemusta asiasta, selviät siitä varmasti. Kun kyseessä ovat valmiit klusteriripset nimenomaan kotikäyttöön suunniteltuna, sinun tarvitsee vain ottaa tekoripset pois kotelosta ja valita ne, joita haluat käyttää. Sitten vain:

  • levitä ohut kerros bonderia ja odota, kunnes se muuttuu koostumukseltaan tahmeaksi;
  • kiinnitä tekoripset applikaattorin avulla noin 1 mm etäisyydelle ripsirajasta ja paina ne varovasti luonnollisiin ripsiin;
  • lopuksi päällystä koko ilme sealerilla, jotta tahmea kerros katoaa.

Kolme yksinkertaista vaihetta riittää muuttamaan ripsiesi ilmeen alle 10 minuutissa. Oikein tehty kiinnitys voi kestää jopa 5 päivää, eikä sinun tarvitse ottaa ripsiäsi pois ennen nukkumaanmenoa.

ripsienpidennykset

DIY Lash Extensions – viettelevä katse käden ulottuvilla!

DIY Lash Extensions -ripsien ripsienpidennykset ovat harkitsemisen arvoinen tuote. Sen ansiosta ripsienpidennyksistä kotona on tullut todellisuutta. Nyt jokainen nainen voi luoda pitkäkestoisia, jopa 5 päivää kestäviä lopputuloksia vain 10 minuutissa. Lisäksi DIY Eyelash Extensions ovat erityisiä, koska ne ovat:

  • pehmeät;
  • kestävät;
  • tyylikkäät;
  • joustavat.

Ne sopivat täydellisesti silmän muotoon, ja Nanolash bonderin käyttö auttaa tasoittamaan ripsien väriä.

Käyttövalmiit tekoripset auttavat sinua luomaan luonnollisen näköisen lopputuloksen, jonka ansiosta voit muokata ulkonäköäsi niin sanotusti jopa 180 astetta!