Neuvot, Tuotteet

6 syytä, miksi rakastamme Nanoil Keratin Hair Conditioner -hoitoainetta

nanoil Keratin Hair Conditioner

Hoitoaine on yksi suosituimmista hiustenhoitotuotteista. Useimmat naiset valitsevat sen huolella, koska he todella haluavat löytää tuotteen, joka aidosti vahvistaa, ravitsee ja parantaa hiusten ulkonäköä.

Etkö ole vielä löytänyt suosikkiasi kaikkien markkinoilla olevien hiustenhoitaineiden joukosta? Nanoil Keratin Hair Conditionerista tulee aivan taatusti suosikkisi, jos vain annat sille mahdollisuuden! Lue 6 syytä, jotka saavat sinut aina haluamaan tämän loistavan kaksivaiheisen hiustenhoitoaineen osaksi hiustenhoitorutiiniasi.

6 syytä, miksi tulet rakastumaan Nanoil Keratin Hair Conditioner -hoitoaineeseen

1. KORJAA JA SUORISTAA.

Huippulaadukkaan keratiinin ansiosta tämä hoitoaine antaa hiuksillesi niiden terveen ulkonäön. Koska hydrolysoitu keratiini pääsee syvemmälle hiukseen, kykenee se ravitsemaan hiuksia paremmin ja korjaamaan vaurioita myös syvältä hiuskuoren sisältä. Nanoil Keratin Hair Conditioner on hiusten syväkorjaushoito, joka ei kuitenkaan rasita hiuksia!

2. SUOJAA JA HALLITTAVUUTTA.

Marokkolainen arganöljy on yksi maailman myydyimmistä kosmetiikkaöljyistä. Jopa kaikkein pörröisimmät ja sähköisimmät hiussuortuvat voittavat takaisin upean ja elinvoimaisen ulkonäkönsä arganöljyn ansiosta. Lisäksi se ravitsee ja suojaa kaikkia hiustyyppejä vaurioilta. Se tarjoilee hiuksille myös arvokkaita rasvahappoja (omega-rasvahappoja) ja nuorentavaa E-vitamiinia.

3. SYVÄ, HAALISTUMATON VÄRI.

Värin säilyttämisen hoitaa risiiniöljy, jota pidetään yhtenä parhaana hiustenhoidossa käytettävänä kasviöljynä. Risiiniöljy vahvistaa hiuksiasi tyvestä latvaan, estää värin haalistumista ja hellii sekä luonnollisia että värikäsiteltyjä hiuksia. Kaiken lisäksi risiiniöljy antaa hiuksille kosteutta ja sillä on antiseptinen vaikutus.

4. RAVITSEE JA KOSTEUTTAA.

Nanoilin hoitoaineessa käytetyt kasvipohjaiset proteiinit toimivat ravitsevina aineina, hoitavat kosteutusta ja tasapainottavat hiuspohjan pH:ta. Ne auttavat hiusten käsittelyssä ehkäisemällä pörröisyyttä ja parantamalla näin hiusten hallittavuutta. Vihdoinkin voit sanoa hyvästit sotkuisille ja hauraille hiuksille!

5. SILEYTTÄ JA KIILTOA.

Tässä Nanoilin hoitoaineessa käytetty pantenoli tunnetaan yhtenä hiustenhoidossa käytetyistä olennaisimmista aineista. Se ei ainoastaan estä kuivumista, vaan myös saa aikaan kiiltoa ja sileyttä, ehkäisee halkeilua ja vaurioita. Lisäksi pantenoli tehostaa keratiinin luomia vaikutuksia kuljettamalla sitä syvemmälle. Pantenolin ansiosta hiukset ovat pehmeät, kimmoisat ja näyttävät elinvoimaisilta.

6. KEVEYTTÄ JA VOIMAA.

Tämä hoitoaine on kaksivaiheinen suihke, mikä on valtava etu, sillä sinun tarvitsee vain suihkuttaa tuotetta hiuksiisi tarjotaksesi niille välittömästi ravintoa ja kiiltoa. Tämä höyhenenkevyt hoitoaine ei paina hiuksia, vaikka se pysyy säikeissä aina seuraavaan shampoopesuun asti. Koko tämän ajan Nanoil Keratin Hair Conditioner jatkaa hiusten ravitsemista, suojaamista ja kaunistamista.

Haluaisitko oppia lisää kaksivaiheisista Nanoilin hiustenhoitoaineista? Käy nanoil.fi tutustumassa koko sarjaan upeita vartalo- ja hiustuotteita. Nanoilin virallisilta verkkosivuilta löydät myös hiusten huokoisuustestin ja voit sovittaa öljysekoituksen hiustyypillesi. Tilaa Nanoil-kauneustuotteita poistumatta kotoa – kotiinkuljetuspalvelumme tuo ne suoraan ovellesi saakka.

Keratin Hair Conditioner nanoil